azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Merhaba, IDM ile tarayıcı üzerinden dizi veya filmler indiriyorum. İndirdiğim videolarda, üç dört saniye aralıklarla donma sorunu oluyor, ses ve görüntü kısa süreliğine takılıyor. Sebebi ne olabilir?
Merhaba, IDM ile tarayıcı üzerinden dizi veya filmler indiriyorum. İndirdiğim videolarda, üç dört saniye aralıklarla donma sorunu oluyor, ses ve görüntü kısa süreliğine takılıyor. Sebebi ne olabilir?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 17 Kasım 2023 #2 Farklı bir medya oynatıcı dener misin?
A ALPTEKiN_2710 Decipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 8 17 Kasım 2023 #3 Yazılımı korsan mı kullanıyorsunuz ?
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 armas dedi: Farklı bir medya oynatıcı dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam aynı ama şunu fark ettim bazı sitelerden indirdiğimde oluyor sadece. ALPTEKiN_2710 dedi: Yazılımı korsan mı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır Kasma olan dosyalar TS formatında iniyor. Sorunla bir ilgisi olabilir mi?
armas dedi: Farklı bir medya oynatıcı dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam aynı ama şunu fark ettim bazı sitelerden indirdiğimde oluyor sadece. ALPTEKiN_2710 dedi: Yazılımı korsan mı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır Kasma olan dosyalar TS formatında iniyor. Sorunla bir ilgisi olabilir mi?
A ALPTEKiN_2710 Decipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 8 17 Kasım 2023 #5 azkeskin dedi: Hayır Kasma olan dosyalar TS formatında iniyor. Sorunla bir ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Asıl önemlisi kullandığınız internetin hızı nedir? Ve yazılım güncellemelerini yapıyor musunuz?
azkeskin dedi: Hayır Kasma olan dosyalar TS formatında iniyor. Sorunla bir ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Asıl önemlisi kullandığınız internetin hızı nedir? Ve yazılım güncellemelerini yapıyor musunuz?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 17 Kasım 2023 #6 azkeskin dedi: Hayır Kasma olan dosyalar TS formatında iniyor. Sorunla bir ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu format sıkıntılı diye biliyorum. Bazı siteler filimler ve videoları indirmesinler diye bilerek yapıyorlar.
azkeskin dedi: Hayır Kasma olan dosyalar TS formatında iniyor. Sorunla bir ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu format sıkıntılı diye biliyorum. Bazı siteler filimler ve videoları indirmesinler diye bilerek yapıyorlar.
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #7 ALPTEKiN_2710 dedi: Asıl önemlisi kullandığınız internetin hızı nedir? Ve yazılım güncellemelerini yapıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet hızıyla ne ilgisi var hocam, inmiş dosyanın sorunundan bahsediyorum. 1000 megabit. 662040 dedi: Bu format sıkıntılı diye biliyorum. Bazı siteler filimler ve videoları indirmesinler diye bilerek yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ts dosyasını mp4'e çevirebilir miyim?
ALPTEKiN_2710 dedi: Asıl önemlisi kullandığınız internetin hızı nedir? Ve yazılım güncellemelerini yapıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet hızıyla ne ilgisi var hocam, inmiş dosyanın sorunundan bahsediyorum. 1000 megabit. 662040 dedi: Bu format sıkıntılı diye biliyorum. Bazı siteler filimler ve videoları indirmesinler diye bilerek yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ts dosyasını mp4'e çevirebilir miyim?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 17 Kasım 2023 #8 azkeskin dedi: İnternet hızıyla ne ilgisi var hocam, inmiş dosyanın sorunundan bahsediyorum. 1000 megabit. TS dosyasını MP4'e çevirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çevirebilirsin ancak, etkili olur mu olmaz mı bilemiyorum.
azkeskin dedi: İnternet hızıyla ne ilgisi var hocam, inmiş dosyanın sorunundan bahsediyorum. 1000 megabit. TS dosyasını MP4'e çevirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çevirebilirsin ancak, etkili olur mu olmaz mı bilemiyorum.
A ALPTEKiN_2710 Decipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 8 17 Kasım 2023 #9 azkeskin dedi: İnternet hızıyla ne ilgisi var hocam, inmiş dosyanın sorunundan bahsediyorum. 1000 megabit. Genişletmek için tıkla... TS uzantılı dosyalarda sorun yaşanabiliyor.
azkeskin dedi: İnternet hızıyla ne ilgisi var hocam, inmiş dosyanın sorunundan bahsediyorum. 1000 megabit. Genişletmek için tıkla... TS uzantılı dosyalarda sorun yaşanabiliyor.
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #10 Tamamdır sağ olun. Dosyayı çevirmeye çalışayım.