mrunknxwn Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #1 IDM açık her şey normal fakat sitedeki videoyu oynattığımda videoyu indir gözükmüyor. Siteye gömülmüş video, bunu nasıl aşabilirim? Not: Videoya sağ tıklama yapamıyorum ve bağlantısına erişemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2025
IDM açık her şey normal fakat sitedeki videoyu oynattığımda videoyu indir gözükmüyor. Siteye gömülmüş video, bunu nasıl aşabilirim? Not: Videoya sağ tıklama yapamıyorum ve bağlantısına erişemiyorum.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2025 #2 mrunknxwn dedi: IDM açık her şey normal fakat sitedeki videoyu oynattığımda videoyu indir gözükmüyor. Siteye gömülmüş video, bunu nasıl aşabilirim? Not: Videoya sağ tıklama yapamıyorum ve bağlantısına erişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazen sitenin çok alakasız bir yerinde çıkabiliyor o videoyu indir seçeneği. İyice bir aşağı kaydırıp bak bir de SS atarsan çok güzel olur.
mrunknxwn dedi: IDM açık her şey normal fakat sitedeki videoyu oynattığımda videoyu indir gözükmüyor. Siteye gömülmüş video, bunu nasıl aşabilirim? Not: Videoya sağ tıklama yapamıyorum ve bağlantısına erişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazen sitenin çok alakasız bir yerinde çıkabiliyor o videoyu indir seçeneği. İyice bir aşağı kaydırıp bak bir de SS atarsan çok güzel olur.