İdmandan sonra burger yemek zararlı mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Spora başlayalı 5 gün oluyor. Kreatin kullanıyorum ve 5 gündür kalori açığı bırakıp eşek gibi protein tükettim yağı ve şekeri kesip. Bugün biraz ağır çalıştım fullbody yaptığım için tüm vücudum ağrıyordu. Ramazan dolayısıyla ailem burger istedi ben de kıramadım. 3 tane burger üstüne de dondurma gömdüm. Zararı olur mu? En son burger yemeyeli 1 ay oldu.

Spora başlar başlamaz creatin kullanılmaz bence benim bildiğim sporun 3. ayı takviyelere başlanıyor pat diye başlaman yanlış olmuş kullanmadan önce araştır.

Zarar derken hocam? Öldürmez rahat ol. En fazla olacak şey ertesi gün tartıda 1-1.5kg fazlayla uyanırsın o da geçicidir.

Tek seferden bir şey olmazda, 5 günlük kalori açığınızı tek seferde tekrar almışsınız resmen. Yapmayın.

Spora başlar başlamaz creatin kullanılmaz bence benim bildiğim sporun 3. ayı takviyelere başlanıyor pat diye başlaman yanlış olmuş kullanmadan önce araştır.
Önceden spora gitmişliğim çok olmuştu zaten bir süre ara vermiştim sadece.

Sporun 3.ayı takviyeye başlanır lafı bir hurafe. İsterse ilk günden alır isterse hayat boyu hiç almaz. Tamaman ihtiyacına göre şekillenmesi gereken bir durum. Ama gene de ana fikirde ilk günden kreatine başlamaya ne gerek var kısmına kişisel olarak katılabilirim...

Ye afiyet olsun böyle kötü gıdaları yiyeceksen spor sonrası ye sadece zaten ama burada genel haftalık alman gereken kalori hesabını tamamen alt üst etiyse yeme yani ye de 3 tane yeyip üstüne dondurma gömme en azından. Tamaiyle ilkokul matematik hesabıyla bu öğünü yapman sana neye patladı bunu hafta içinde toparlayabilir misin ya da bu öğünü hak ettin mi senin bileceğin hesaplayacağın bir iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az gömmüşsünüz 3 adet ne 5 adet yiyin bir sonrakine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…