İdrar meni gibi uzuyor

Merhaba, 13 yaşındayım. Salı günü uyanmıştım mezi gelmiş sonra tuvaletimi yaptım idrarla karışık mezi gelmişti sonra yine yaptım öyle en sonda akşam daha yapacak bir şey yok dedim ve 11 gibi işimi yaptım (tövbeliyim yapmıyordum) sonraki günlerde bakıyorum artık bakmaktan paranoyak olmuştum.

Bugün sanki yine uzuyormuş gibi oldu uzamışsada ufacık uzadı, yalvarırım biri yardım etsin cenabet olmak hiçbir şekilde istemiyorum. Sırf bu konu yüzünden ağladığım bile oldu 10 dakika çok korkuyorum cenabet olmaktan yalvarırım yardım edin. Anneme babama bu durumuda nasıl açıklayacağım bilmiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Böyle devam edersen nofap denen bir süreçle tanışmak zorunda kalacaksın, iradeni sıkı tut daha genç yaştasın bu yaşta psikolojin çöker.

İdrar değildir o idrar olsa duramazsın. Çavuş bir şeyden dolayı kalkarsa çok beklersen mezi gelir. Mezi de gusül bozmaz. Ama sen yine de fazla fazla gelirse gusül al garanti olsun. O yaşlarda çok normal, bizde de oldu. Tüfek nişan alınca onu indirmeye çalış. Bakıyorsan bakma, düşünüyorsan da düşünme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı