İdrar meni gibi uzuyor

kralcaninho

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 13 yaşındayım. Salı günü uyanmıştım mezi gelmiş sonra tuvaletimi yaptım idrarla karışık mezi gelmişti sonra yine yaptım öyle en sonda akşam daha yapacak bir şey yok dedim ve 11 gibi işimi yaptım (tövbeliyim yapmıyordum) sonraki günlerde bakıyorum artık bakmaktan paranoyak olmuştum.

Bugün sanki yine uzuyormuş gibi oldu uzamışsada ufacık uzadı, yalvarırım biri yardım etsin cenabet olmak hiçbir şekilde istemiyorum. Sırf bu konu yüzünden ağladığım bile oldu 10 dakika çok korkuyorum cenabet olmaktan yalvarırım yardım edin. Anneme babama bu durumuda nasıl açıklayacağım bilmiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bende bir zamanlar senin gibiydim sonra bir baktım bağımlı olmuşum her neyse. Git duş yap Allah için niyet ettim gusül etmeye de sonra ağıza buruna 3 kez ver sonra çık.

Cenabet olmaktan korkuyorsan gusül al. Hiç mi öğrenmedin ailenden. Baskılanmış toplum işe ne beklersin!

Bende bir zamanlar senin gibiydim sonra bir baktım bağımlı olmuşum her neyse. Git duş yap Allah için niyet ettim gusül etmeye de sonra ağıza buruna 3 kez ver sonra çık.

Her gün oluyor bu zaten, gusul alıyorum da her gün her tuvaletten sonra mı almam lazım?

Ben zaten günde 1 duşa giriyorum onda da ne olur ne olmaz diye hep alıyorum.

Merhaba, 13 yaşındayım. Salı günü uyanmıştım mezi gelmiş sonra tuvaletimi yaptım idrarla karışık mezi gelmişti sonra yine yaptım öyle en sonda akşam daha yapacak bir şey yok dedim ve 11 gibi işimi yaptım (tövbeliyim yapmıyordum) sonraki günlerde bakıyorum artık bakmaktan paranoyak olmuştum.

Bugün sanki yine uzuyormuş gibi oldu uzamışsada ufacık uzadı, yalvarırım biri yardım etsin cenabet olmak hiçbir şekilde istemiyorum. Sırf bu konu yüzünden ağladığım bile oldu 10 dakika çok korkuyorum cenabet olmaktan yalvarırım yardım edin. Anneme babama bu durumuda nasıl açıklayacağım bilmiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Her gün yapmayı bırakın ve daha fazla su için. : D
İdrarın geldiği yol ile meninin geldiği yollar aynı bu yüzden karışması normal.

Cenabet olmaktan bu kadar korkmayın, gusül alınca geçiyor. : )

Doktora görün. Her gün boşalman normal değil bir de istemsiz. Ayrıca psikoloğa görünmende de fayda var.

Doktora gidemem işte. Bir de ya çok az aşırı aşırı aşırı az uzuyor ya da bana öyle geliyor.

Her gün yapmayı bırakın ve daha fazla su için: D
İdrarın geldiği yol ile meninin geldiği yollar aynı bu yüzden karışması normal.

Cenabet olmaktan bu kadar korkmayın, gusül alınca geçiyor: )

Bir de her gün 5 defa nasıl gusul alabilcem.

Doktora gidemem işte. Bir de ya çok az aşırı aşırı aşırı az uzuyor ya da bana öyle geliyor.
Gidersin utanma bu kadar. Anladım ailen sana hiç öğretmedi böyle şeyleri büyük ihtimal ama sağlık bu dostum.

Alamıcaksın işte doktora gitmen lazım.

Gidersin utanma bu kadar. Anladım ailen sana hiç öğretmedi böyle şeyleri büyük ihtimal ama sağlık bu dostum.
Türkiye'de yaşadığımız için (maalesef) bu tarz konular konuşulmuyor. Şaşırılacak bir şey yok. Çocuk da doğal olarak utanır yani toplumumuzda bu tarz şeylere sağlık bile olsa kötü bakıldığı için.

Dostum belki de öyle bir şey yoktur ama çok kafaya taktığın için psikolojik olarak öyle hissediyorsundur?

Ayrıca elinde olmayan bir şey değil mi? Yani sen zaten kendi rızanla yapmıyorsun bence önemli olan da bu. Eğer gerçekten de dediğin gibiyse bu bir sağlık problemi olabilir ve bunun için gusül almana gerek yok bence çünkü zaten isteyerek yapmıyorsun. Bu kadar takma dostum. Davranışlarına dikkat et, iyi biri ol yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı