IEM kulaklık alınır mı?

Kiwi asla alınmaz. KZ'lerle aynı kabloya sahip.

O zaman tangzu WAN er veya chu 2 alacagim almaya kesin karar verirsem. Şu an biraz gereksiz harcama ailemin gozunde cunku. 2 tane kulakligim varken.

O zaman tangzu WAN er veya chu 2 alacagim almaya kesin karar verirsem. Şu an biraz gereksiz harcama ailemin gozunde cunku. 2 tane kulakligim varken.

Vallahi bende de H6 ve H2002P var bende aldım yolda şu an. iem bambaşka birşey. Gelince söyle eq ayarı yaparız.

Vallahi bende de H6 ve H2002P var bende aldım yolda şu an. IEM bambaşka bir şey. Gelince söyle EQ ayarı yaparız.

Chu 2 mi aldiniz? Geldikten sonra H2002P ile karsilastirirsaniz tadindan yenmez.

Moondrop Chu 2 veya Shenzhenden Tangzu WAN ER S.G II alin kesinlikle.

IEM tavsiye ederim, aynı kalitede kulak üstü alsan 2 katı fiyat çıkıyor. Bayağı F/P IEM'ler. Ama silikonu falanı filanı derken ben sıkıldım biraz, değişeceğim o yüzden.

IEM tavsiye ederim, aynı kalitede kulak üstü alsan 2 katı fiyat çıkıyor. Bayağı F/P IEM'ler. Ama silikonu falanı filanı derken ben sıkıldım biraz, değişeceğim o yüzden.

H2002P'den iyi olur o zaman her konuda. Silikonu sizi neden sıktı?

H2002P'den iyi olur o zaman her konuda. Silikonu sizi neden sıktı?

H2002P kullanmadım ama olacağını düşünüyorum. Hocam silikon kirleniyor, zamanla yıpranıyor. Kulağa oturtmaya çalışıyorsun falan. Bir süre sonra sıktı beni, kafa üstünü takıyorsun bitiyor. Ama IEM'de oturtmaya çalıştığım için bir kere takınca çıkarasım kalkasım gelmiyor.

Tabii bu IEM alma dediğim anlamına gelmiyor, alınır fiyatına göre de çok iyi performansları. Kulak üstü alacağım, IEM'i de kenara atacağım. Elinde bulunması iyi bir şey, değişe değişe kullanırsın.

Yazin mantikli deniyor. Benim IE'me gecmektes asil 2 amacin var. Bir gozluk kullanmaya başladım. Kulak ustu varken takasim gelmiyor ve beni kotu etkiliyor bu durum. Bir de kulaklarim buyuk. Kulak üstü sag kulagima agri yapiyor. Neredeyse her zaman sag kulagim acik oynuyorum. Bu da oyunlara negatif etki ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…