IEM kulaklık alınır mı?

Evet fakat Buds FE fiyatinin en iyisi kablosuzlarda.

Bunu bilerek almistim zaten, Kasım'da 1000e gelmisti. Bir daha olsa bir daha alirim. Disarida TWS kulaklık sart. Otobuste, okula giderken falan.

İlk denediğinde bir hayal kırıklığına uğrayabilirsin, EQ yapmayı unutma. Ben ekolayzırsız çöp olan sense Pro'yu bile EQ ile fena adam ettim. IEM'lerde EQ önemli.

IEM sadece bunlar icin mi deniliyor? Yoksa kulakicleri IEM diye mi geciyor. Ben Buds FE'de EQ ile hiç fark yakalayamadim. Aksine kotulesti.

Evet bunlar için deniyor, doğru EQ ayarını yapamamışsındır. Veya stok ayarlar sana göredir, EQ olayı kulaktan kulağa çok değişiyor.

Bir suru denedim Samsung uzerinden yapilanlardan. Stok olana gore ses aşırı aziliyordu zaten.

Hocam incelediğime göre de chu 2'nin tuningini bayağı sevmişler, Zaten bu fiyatta çok fark olacağını sanmıyorum.

1 Metre kablosu var ama , yeter mi endiseliyim.

Hocam incelediğime göre de chu 2'nin tuningini bayağı sevmişler, zaten bu fiyatta çok fark olacağını sanmıyorum.

Tuning ne

S. G II yazani alin. Onun kulak ici silikonlari ust duzey kalitede. Sancai tips ile geliyor.

Alirken secerim. Nereden tavsiye edersiniz?

Hocam incelediğime göre de chu 2'nin tuningini bayağı sevmişler, Zaten bu fiyatta çok fark olacağını sanmıyorum.

1 Metre kablosu var ama , yeter mi endiseliyim.
Sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…