IEM kulaklık alınır mı?

Yazin mantikli deniyor. Benim IE'me gecmektes asil 2 amacin var. Bir gozluk kullanmaya başladım. Kulak ustu varken takasim gelmiyor ve beni kotu etkiliyor bu durum. Bir de kulaklarim buyuk. Kulak üstü sag kulagima agri yapiyor. Neredeyse her zaman sag kulagim acik oynuyorum. Bu da oyunlara negatif etki ediyor.

Daha yazda deneyemedim, ama kesinlikle daha iyi olur. Çok rahat ediyorum kullanırken.

Daha yazda deneyemedim, ama kesinlikle daha iyi olur. Çok rahat ediyorum kullanırken.

Buds FE 11g. O bile yokmus gibi. Chu 2 tangzu WAN er s. G ve icin bir agirlik bulamadim ancak 11gramdan daha hafiftir herhalde. Ancak kablo agirlik hissettirir mi bilmiyorum.

Chu 2'de yazın filtreler nem tutabiliyor hocam. Temizlemeniz gerek demistim zaten.

Sizinki gelsede sonra da ben alsam :D

@Andreas Rönnberg @egemebb bütçe citirindan artarsa oneriler degisir mi?
Şu an chu 2 veya tangzu WAN er var aklimda. Chu 2 daha kaliteli hissettirdi. Ancak tangzu WAN er tasarim olarak daha iyi.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Amazon'da mikrofonsuz 36$, mikrofonlusu 38$. Tangzu shenzhenaudio'da mikrofonsuz 20$, mikrofonlu 22$. Arada 2X deger farki var mi? EW200 muzik ve oyun icin nasildir?

Nasil gelecek TR'ye peki? 38$.

Bir ust model 40'in ne kadar ustunde peki? Biraz fazla yordum sizi ama kusura bakmayin.

Yetkili bir abiye benziyorsunuz :D
Sorun yok. 70 dolar. Model ismi SIMGOT EW300. 30 dolar vermeniz gerekiyor. Turkiye'den alabilirsin bu arada EW200'u. Fiyati biraz daha tuzlu ama en azindan kafan rahat eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı