IEM kulaklık alınır mı?

Geçmezsin hocam, IEM'lerde çok daha iyi ses kasılıyor 😅

Artik IE'me gecesim gercekten geldi. Emin degildim ancak şu an eminim. Mesela şu an PC'de video izliyorum ve gozlugum takili. Arkama yaslandim kulak üstü takasim gelmiyor.

Şu anda rap tarzi dinliyorum. Tatmin eder mi? Bu arada hocam kulaklık olarak IEM'lerden mi anliyorsunuz, genel olarak mi? Ona gore bir iki sorum olacak.
Rap icin alacaksan bassli bir sey lazim sana. Tangzu, Moondrop kurtarmaz. Tanchjim Tanya veya Tanchjim One onerim olur. Referans kulakliklardan da anlarim. Fakat gaming headsetlerden anlamam.

Artik IE'me gecesim gercekten geldi. Emin degildim ancak şu an eminim. Mesela şu an PC'de video izliyorum ve gozlugum takili. Arkama yaslandim kulak üstü takasim gelmiyor.

Kablosuz kulak üstü kullansan farklı yorum yapardım, fakat kablolu kulak üstü çileden çıkarıyor insanı. IEM’e geçmen bayağı iyi olur, kablo fark edilmiyor bile. Ve IEM'ler direkt ses odaklı, oyuncu kulaklıkları gibi değiller. Yani tangzu müzik tarafında daha iyiyse, oyunda kötü olduğu anlamına gelmiyor asla.

Rap icin alacaksan bassli bir şey lazim sana. Tangzu, Moondrop kurtarmaz. Tanchjim tanya veya tanchjim One onerim olur. Referans kulakliklardan da anlarim. Fakat Gaming headsetlerden anlamam.

Şu an Buds FE kullanıyorum muzik icin. Sanki bir şey eksik gibi hissediyorum muzik dinlerken. Onerdigin kulakliklar tatmin eder mi?

Kablosuz kulak üstü kullansan farklı yorum yapardım, fakat kablolu kulak üstü çileden çıkarıyor insanı. IEM'e geçmen bayağı iyi olur, kablo fark edilmiyor bile. Ve IEM'ler direkt ses odaklı, oyuncu kulaklıkları gibi değiller. Yani tangzu müzik tarafında daha iyiyse, oyunda kötü olduğu anlamına gelmiyor asla.

Evet kablo kisitliyor ancak şu an kulakustunun agirligi ve daralticiligindan sikayetciyim. Daha oncesinde Q30 kullanmistim kablosuz olarak. Bir de tahminimde H2002P kafama kucuk geliyor.

Evet kablo kisitliyor ancak şu an kulakustunun agirligi ve daralticiligindan sikayetciyim. Daha oncesinde Q30 kullanmistim kablosuz olarak. Bir de tahminimde H2002P kafama kucuk geliyor.

IEM'de rahat edersin kesinlikle. Ama ses profiline de, kulak içine de alışman gerekir bir süre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı