- Makaleler
- 2
En olmadi hard Valorant oynarken kulakustune gecerim.
Geçmezsin hocam, IEM'lerde çok daha iyi ses kasılıyor
En olmadi hard Valorant oynarken kulakustune gecerim.
Geçmezsin hocam, IEM'lerde çok daha iyi ses kasılıyor![]()
Rap icin alacaksan bassli bir sey lazim sana. Tangzu, Moondrop kurtarmaz. Tanchjim Tanya veya Tanchjim One onerim olur. Referans kulakliklardan da anlarim. Fakat gaming headsetlerden anlamam.Şu anda rap tarzi dinliyorum. Tatmin eder mi? Bu arada hocam kulaklık olarak IEM'lerden mi anliyorsunuz, genel olarak mi? Ona gore bir iki sorum olacak.
Artik IE'me gecesim gercekten geldi. Emin degildim ancak şu an eminim. Mesela şu an PC'de video izliyorum ve gozlugum takili. Arkama yaslandim kulak üstü takasim gelmiyor.
Rap icin alacaksan bassli bir şey lazim sana. Tangzu, Moondrop kurtarmaz. Tanchjim tanya veya tanchjim One onerim olur. Referans kulakliklardan da anlarim. Fakat Gaming headsetlerden anlamam.
Kablosuz kulak üstü kullansan farklı yorum yapardım, fakat kablolu kulak üstü çileden çıkarıyor insanı. IEM'e geçmen bayağı iyi olur, kablo fark edilmiyor bile. Ve IEM'ler direkt ses odaklı, oyuncu kulaklıkları gibi değiller. Yani tangzu müzik tarafında daha iyiyse, oyunda kötü olduğu anlamına gelmiyor asla.
Tabii. Hatta Aliexpress'den 3 dolarlik KZ kulaklik bile daha iyi Buds FE'den.Şu an Buds FE kullanıyorum muzik icin. Sanki bir şey eksik gibi hissediyorum muzik dinlerken. Onerdigin kulakliklar tatmin eder mi?
Evet kablo kisitliyor ancak şu an kulakustunun agirligi ve daralticiligindan sikayetciyim. Daha oncesinde Q30 kullanmistim kablosuz olarak. Bir de tahminimde H2002P kafama kucuk geliyor.
IEM'de rahat edersin kesinlikle. Ama ses profiline de, kulak içine de alışman gerekir bir süre.
Tabii. Hatta AliExpress'ten 3 dolarlik KZ kulaklık bile daha iyi Buds FE'den.
Evet fakat Buds FE fiyatinin en iyisi kablosuzlarda.Gundelik hayatta Buds FE kullanıyorum. Kulak içine aliskinimdir herhalde.
Desenize bunlardan sonra Buds FE tatmin etmeyecek![]()
Gundelik hayatta Buds FE kullanıyorum. Kulak içine aliskinimdir herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.