IEM kulaklık alınır mı?

Hocam incelediğime göre de chu 2'nin tuningini bayağı sevmişler, Zaten bu fiyatta çok fark olacağını sanmıyorum.
Chu 2, enstruman ayrimi olarak Simgot'dan, Tangzu'dan ve Tanchjim'in gerisinde. Tuning olarak genel kitleye hitap ediyor.

Tuning ne :D

Alirken secerim. Nereden tavsiye edersiniz?

Sanmam.
Tuning: ses karakterine denir. Kulakligin ses karakteri en onemli olan seydir. Shenzhenaudiodan alin bu arada.

Chu 2, enstruman ayrimi olarak Simgot'dan, Tangzu'dan ve Tanchjim'in gerisinde. Tuning olarak genel kitleye hitap ediyor.

Bana dışarıda ve müzikte iyi bir performans vermesi yeter aslında. Genelde eğlenceli müzikler dinliyorum bazen de bassların böyle çok olduğu ama çok bass sevmiyorum. Thuthear gato diye bir model vardı galiba hocam o nasıl?

Bana dışarıda ve müzikte iyi bir performans vermesi yeter aslında. Genelde eğlenceli müzikler dinliyorum bazen de bassların böyle çok olduğu ama çok bass sevmiyorum. Thuthear gato diye bir model vardı galiba hocam o nasıl?
Truthear Gate'i cogu kisi begenmedi. HBB hic begenmedi. Kotu bir IEM. Alinmamali bana kalirsa. Size en uygunu bence Tangzu S.G II'dir.

Truthear Gate'i cogu kisi begenmedi. HBB hiç begenmedi. Kotu bir IEM. Alinmamali bana kalirsa. Size en uygunu bence Tangzu S. G II'dir.

Vallahi hocam chu 2 beğenmez isem satarım tangzu alırım sizin dediğiniz için. Teşekkür ederim. Tek sorunum filtreler. İnternette filtreli silikonlar arıyorum yok.

Piyasa fiyatina gore kotu. Adamakıllı ses grafigini bulamadim bir de. Daha guvenilir markalar var ayni fiyata. Wraith ses firmasi degil.

Piyasaya göre kesinlikle kötü zaten, Türkiye'den IEM alınmaz. Fiyat dışında yorum yaparsan nasıl dersin tuninge. Çünkü ben senseyi IEM'ler ile hiç alakam yokken araştırmadan direkt aldım, Allah'tan memnun kaldım. Çok kötüleyen var fakat ben bayağı memnunum, ilk IEM'im olduğundandır belki de bilmiyorum.

Piyasaya göre kesinlikle kötü zaten, Türkiye'den IEM alınmaz. Fiyat dışında yorum yaparsan nasıl dersin tuninge. Çünkü ben senseyi IEM'ler ile hiç alakam yokken araştırmadan direkt aldım, Allah'tan memnun kaldım. Çok kötüleyen var fakat ben bayağı memnunum, ilk IEM'im olduğundandır belki de bilmiyorum.
Dedigim gibi sadece Turkiye pazarinda aktif olarak satisi yapilan bir IEM. Ben genellikle Headfi - Chi-Fi YouTube incelemecileri ve Reddit'den ogreniyorum ses karakterini. Yorum yapmam dogru olmaz. Fakat KZ'den iyidir. Yani kotunun iyisi diyebilirim tahminimce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı