IEM kulaklık alınır mı?

CX cipli olan DAC cok kalitelidir. Bencs onu al. Baseus olan ses kalitesini gram etkiemez ama o DAC iyidir.

Ses kalitesini etkilemesinden değil, kasada Type-C girişi olmadığı için alıyor. İkisi de gayet iyi, ama 800 gibi bir fiyat çıkıyor, sense Pro'yu alma sebeplerimden biri de buydu, mikrofon DAC falan derken çok masraf çıkıyor.

Ses kalitesini etkilemesinden değil, kasada Type-C girişi olmadığı için alıyor. İkisi de gayet iyi, ama 800 gibi bir fiyat çıkıyor, sense Pro'yu alma sebeplerimden biri de buydu, mikrofon DAC falan derken çok masraf çıkıyor.

Evet, zaten tangzu 22 dolar. 900 kusur TL. Doc ve donusturu 800e yaklasiyor. Pek mantikli gelmedi. En azindan kisa vadede. DAC almasam ne olur? Tangzunun Type-C hali var. Is yapmaz mi?

1746222436343.png

Tabii. Hatta AliExpress'ten 3 dolarlik KZ kulaklık bile daha iyi Buds FE'den.

Bu mesajda yaklasik olarak mi soylediniz hocam yoksa ciddi mi? Eger ciddi ise ilk basta bunlardan bir tane alsam. Ya da alacagima ek bir tane alsam nasıl olur? Gunluk hayatta Buds FE yerine, disari falan cikarmak icin. Kablolu kulaklık ile pek guvenli olmuyor. Kopabiliyor otobusle gittigim icin. Uzulmeyeyim.

@egemebb senin kulaklik nerelerde?

Şu anda aklimda 4 var. Hangisi daha mantikli olur sizce?
  1. Tangzu WAN er SE Dual.
  2. Tangzu wan er s.g. 2.
  3. Tanchjim One.
  4. Tanchjim Tanya.
Hangisi daha mantiklidir? Oyun kismini gectim. Zaten hepsi oyunda tatmin eder diye dusunuyorum. Muzik icin hangisi iyidir?
@egemebb @Andreas Rönnberg @Deiinzz

Son düzenleme:
Bu mesajda yaklasik olarak mi soylediniz hocam yoksa ciddi mi? Eger ciddi ise ilk basta bunlardan bir tane alsam. Ya da alacagima ek bir tane alsam nasıl olur? Gunluk hayatta Buds FE yerine, disari falan cikarmak icin. Kablolu kulaklık ile pek guvenli olmuyor. Kopabiliyor otobusle gittigim icin. Uzulmeyeyim.

@egemebb senin kulaklık nerelerde?

2. Tangzu wan er s.g. 2.
  3. Tanchjim One.
  4. Tanchjim Tanya.
Hangisi daha mantiklidir? Oyun kismini gectim. Zaten hepsi oyunda tatmin eder diye dusunuyorum. Muzik icin hangisi iyidir?

Benim dediğim gibi IEM'ler hakkında çok bilgim yok. IEM uzmanı arkadaşıma sorayım.

@egemebb senin kulaklik nerelerde?

2. Tangzu wan er s.g. 2.
  3. Tanchjim One.
  4. Tanchjim Tanya.
Hepside birbirinden farkli. Pop dinliyorsan cogunlukla Tangzu Waner 2. Cogunlukla Rock dinliyorsan Tanchjim One 3.5. Oyun performansi olarak Simgot EW100P hepsinden ustundur. Ben ne yapardim diye sorarsan butcemi 40 dolara cikartip Simgot EW200 alirdim. O da 1.5K falan ediyor. Aradaki farka deger. Hele beklentin yuksekse saydigin IEM'lerden cok daha ustun bir performans elde edersin.

Hepside birbirinden farkli. Pop dinliyorsan cogunlukla tangzu waner 2. cogunlukla rock dinliyorsan tanchjim One 3.5. oyun performansi olarak simgot EW100p hepsinden ustundur. Ben ne yapardim diye sorarsan butcemi 40 dolara cikartip simgot EW200 alirdim. O da 1.5k falan ediyor. Aradaki farka deger. Hele beklentin yuksekse saydigin IEM'lerden cok daha ustun bir performans elde edersin.

EW200 ile aralarinda 2X fark var. Ilk IEM'im olacak cok ucmaya gerek var mi? Rap, pop dinliyorum su anlik. Oyun performansi zaten şu anki kulakligi gececegi icin EW100pe gerek yok sanki. Beklentim Buds FE ile kiyasla iyi olmasi şu an hocam. Tatmin etmiyor fe.

Hangisi en mantikli oluyor bu durumda. Tangzu waner 2 mi? @Andreas Rönnberg.

Son düzenleme:
EW200 ile aralarinda 2X fark var. Ilk IEM'im olacak cok ucmaya gerek var mi? Rap, pop dinliyorum su anlik. Oyun performansi zaten şu anki kulakligi gececegi icin EW100pe gerek yok sanki. Beklentim Buds FE ile kiyasla iyi olmasi şu an hocam. Tatmin etmiyor fe.
Ucmaktan cok, EW200 teknik olarak 70 dolara kadar en basarili IEM. Malzeme kalitesi ust duzey ayrica. 20 dolarlik IEM'lerden daha saglam bir kabloyla geliyor. Bu gelen kablo cidden kaliteli. Incelemelerde Sennheiser IE200 ile karsilastiriyorlar (7.000 TL fiyati var) ve genellikle malzeme kalitesi, cozunurluk ve bass olarak IE200'un ustunde. Fakat ses kalitesi tabii daha az rafine. Yani ozetle EW200 2X daha pahali fakat 4X daha iyi ses kalitesi verecek sana. Ayrica EW200'deki kulakliklarin kaplamasi metalden yapilmis bu da ekstra olarak daha kaliteli bir ses veriyor. Agir degil bu arada oyle. Yani o Gaming Headsetlerden sonra cok rahat gelecektir. 20 dolardan fazla vermeye gerek yok diyorsaniz hala o zaman Tangzu Wan er 2 alin. Aksesuar olarak ozellikle kulak uclari o butcede ust duzeydir. Ben olsam ya EW200 alirdim ya da Wan er 2.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı