IEM kulaklık alınır mı?

Butcemi yukseltip EW200 denerim ancak soz vermeyeyim. Emin degilim çünkü. 4X sesi obur alternatiflere kiyaslami alacagim Buds feye gore mi? Buds FE ise iyi alternatifler ise cok cok iyi. WAN er 2 ile WAN er SE Dual arasinda ne fark var hocam?

Ancak ew200 40$. Gumrukten nasil gececek. Trde satan var ancak 2.5k.

Butcemi yukseltip EW200 denerim ancak soz vermeyeyim. Emin degilim çünkü. 4X sesi obur alternatiflere kiyaslami alacagim Buds feye gore mi? Buds FE ise iyi alternatifler ise cok cok iyi. WAN er 2 ile WAN er SE Dual arasinda ne fark var hocam?

Ancak ew200 40$. Gumrukten nasil gececek. Trde satan var ancak 2.5k.
EW200 alternatiflere gore 4X daha iyi. Buds FE ile kiyaslarsak gece ve gunduz kadar fark olacaktir. Wan er'lar ses kalitesi olarak ayni. Fark ise Wan Er 2'nin malzeme kalitesi ve kulak ucu silikonlari cok daha premium. Gumrukten gecmesi icin su adimlari uygulayin ek olarak Palexpres olarak gondermelerini isteyin.

EW200 alternatiflere gore 4X daha iyi. Buds FE ile kiyaslarsak gece ve gunduz kadar fark olacaktir. WAN Er'lar ses kalitesi olarak ayni. Fark ise WAN er 2'nin malzeme kalitesi ve kulak ucu silikonlari cok daha premium. Gumrukten gecmesi icin su adimlari uygulayin ek olarak palexpres olarak gondermelerini isteyin.

Tamam o zaman WAN er 2 veya EW200 arasindan secim yapacagim butceme gore. Kablo boylari hakkinda bir bilgi bulamadim. Ancak 1-1.2 metre oldugunu dusunuyorum. Yeterli gelmez gibi. Uzatici mi kullanmaliyim.

Tamam o zaman WAN er 2 veya EW200 arasindan secim yapacagim butceme gore. Kablo boylari hakkinda bir bilgi bulamadim. Ancak 1-1.2 metre oldugunu dusunuyorum. Yeterli gelmez gibi. Uzatici mi kullanmaliyim.
Uzatici ses kalitesini etkiler dediklerini duymustum. Ben laptopta Simgot EM6L kullaniyorum kablosu yetiyor.

Bu mesajda yaklasik olarak mi soylediniz hocam yoksa ciddi mi? Eger ciddi ise ilk basta bunlardan bir tane alsam. Ya da alacagima ek bir tane alsam nasıl olur? Gunluk hayatta Buds FE yerine, disari falan cikarmak icin. Kablolu kulaklık ile pek guvenli olmuyor. Kopabiliyor otobusle gittigim icin. Uzulmeyeyim.

@egemebb senin kulaklık nerelerde?

Şu anda aklimda 4 var. Hangisi daha mantikli olur sizce?
  1. Tangzu WAN er SE Dual.
  2. Tangzu wan er s.g. 2.
  3. Tanchjim One.
  4. Tanchjim Tanya.
Hangisi daha mantiklidir? Oyun kismini gectim. Zaten hepsi oyunda tatmin eder diye dusunuyorum. Muzik icin hangisi iyidir?
@egemebb @Andreas Rönnberg @Deiinzz

Kulaklık önerisi yapmayacağım fakat Conexant CX31993 DAC ve Maxim MAX97220 AMP çipine sahip bir DAC/AMP çok uzun süre sizi götürecektir. AliExpress'te 500 TL'ye bulunabiliyor, yanında Type-C to USB'a da geliyor. 300Ω'a kadar olan tüm kulaklıkları sürebiliyor diyebiliriz🙂. Bayağı güzel fiyatına göre. Aynı şekilde kabloyu çok sıkı tutuyor, zorlamadıkça hayatta çıkmaz.

İlk indirimle beraber 10 dolar civarı oluyor.

Kulaklık önerisi yapmayacağım fakat conexant CX31993 DAC ve Max'im MAX97220 AMP çipine sahip bir DAC/AMP çok uzun süre sizi götürecektir. AliExpress'te 500 TL'ye bulunabiliyor, yanında Type-C to USB'a da geliyor. 300ω'a kadar olan tüm kulaklıkları sürebiliyor diyebiliriz🙂. Bayağı güzel fiyatına göre. Aynı şekilde kabloyu çok sıkı tutuyor, zorlamadıkça hayatta çıkmaz.

İlk indirimle beraber 10 dolar civarı oluyor.

Yorumunuz icin tesekkurerl. Alabilirim ancak şu an para harcamiyi dusunmuyorum ekstra. Hem kulakligi 1.5k verip bir de buna 500 verip 2kya tamamlamayi dusunmuyorum ne yazik ki. Ancak ilerleyen zamanlarda(2ay falan) sonra alabilirim.
Bir de SSD alma planim var para yeterse cunku.

@enzyyx hocam bu DAC tam olarak ne ise yariyor? Simdi alacagim kulaklık zaten benimkinde iyi olacak. Bunun ile daha mi iyi olacak.

Son düzenleme:
Yorumunuz icin tesekkurerl. Alabilirim ancak şu an para harcamiyi dusunmuyorum ekstra. Hem kulakligi 1.5k verip bir de buna 500 verip 2kya tamamlamayi dusunmuyorum ne yazik ki. Ancak ilerleyen zamanlarda(2ay falan) sonra alabilirim.
Bir de SSD alma planim var para yeterse cunku.

@enzyyx hocam bu DAC tam olarak ne ise yariyor? Simdi alacagim kulaklık zaten benimkinde iyi olacak. Bunun ile daha mi iyi olacak.
DAC alma. Para israfı. DAC bu tür ucuz IEM'lerde bir işe yaramıyor. Ses kalitesine etkisi yok yani.

DAC alma. Para israfı. DAC bu tür ucuz IEM'lerde bir işe yaramıyor. Ses kalitesine etkisi yok yani.

Anakartın ses yongasına kıyasla Apple Music kullanıyorsanız kesinlikle fark yaratır. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Crinacle'nin açıkladığı kadarıyla anakartların ses yongaları yüksek Ω'a sahip olan kulak üstü kulaklıkları çalıştırmak için tasarlandıkları için orta-üst seviye anakartlarda yüksek empedans kaynaklı bozulmalar çok fazla oluyor. Aynı şekilde maksimum 96KHz dinleyebiliyorsunuz(çoğu anakart için.) Şahsen DAC almanın şart olduğu yönündeyim, en kötü ihtimalle düz Conexant CX31993 içeren bir DAC almak daha iyi olacaktır. Yüksek ses içinse AMP çipi şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı