Lancia Delta S4
Kilopat
Daha fazla
Hocam siz IEM kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?
Ekolayzır ayarı yapılmasa bile sanırım benim dinlediğim müziklere göre blue2 iyi bir kulaklığa benziyor. Birkaç inceleme izledim kötü diyen de var iyi diyen de var. Mesela red olana göre daha dengeli bulanlar var galiba. Ben bassları ve tizleri aşırı yüksek isteyen biri değilim tadında hissettirmesini istiyorum yani diğer sesleri boğmasını istemiyorum netlik istiyorum. Vokal seslerini güzel vermesi de önemli olur benim için.
Hocam bende neredeyse her türlü müziği dinliyorum sadece ağırlıklı olanları yazdım. Bas konusunda ne kadar eksik truthear modelleri? Ben öyle yüksek bas seven birisi değilim zaten ama bazı kulaklıklarda çok silik bir bas oluyor silik çok düşük olmaması benim için yeterli. Hexa benim de hoşuma gitti aslında ama o kadar para vermekte tereddüt ediyorum. Hexa ile blue 2 karakter olarak benzerler mi? Kıyas yapabilir misiniz?Ben fazla sub bas seven birisi değilim, her türlü müziği dinlerim. Aktif olarak truthear hexa kullanıyorum, kendisi fiyatının tartışmasız teknik performansı en iyi modelidir. Tınısı herkese uymaz, ekolayzırla biraz hallediliyor ama bas arayan biriysen biraz eksik gelebilir.
Bir de Liberty 4 TWS kullanıyorum, eğer kullanımı daha kolay ve ANC performansı iyi olsun istersen onu da düşünebilirsin. Zero red ile karşılaştırdığımda çok yakın performans veriyorlardı. Eğer telefonunun ses kartı iyiyse daha iyi bile olabilir. Bahsettiğim frekans tepki eğrisi berbat ama ekolayzır ile performansı uçuyor dediğim model de budur. İnternetten araştırırsen beğenen kimseyi bulamazsın.
Hocam bende neredeyse her türlü müziği dinliyorum sadece ağırlıklı olanları yazdım. Bas konusunda ne kadar eksik truthear modelleri? Ben öyle yüksek bas seven birisi değilim zaten ama bazı kulaklıklarda çok silik bir bas oluyor silik çok düşük olmaması benim için yeterli. Hexa benim de hoşuma gitti aslında ama o kadar para vermekte tereddüt ediyorum. Hexa ile blue 2 karakter olarak benzerler mi? Kıyas yapabilir misiniz?
Hocam merhabalar Oyunlar için ve günlük hayatta kullanmalık güzel bir kulaklık arıyorum öyle ahım şahım bir şey değil ama 3 4k fiyat bandına çıkmak istiyorum. En azından ses kalitesi güzel beni tatmin edecek bir şeyler arıyorum ama bulamıyorum artık. Yardımcı olursanız sevinirim. Kablosuz olması extra önemli etken. Fakat kablolu olupta harbi kaliteli birşeylerde düşünülebilirBas zayıflığı sadece Hexa'ya özel, diğerleri gayet yeterli bas üretebiliyor. Karakter olarak blue 2 ile hexa bayağı farklı ama ekolayzırla aralarındaki fark kapanıyor dediğim gibi. Arada kaldıysan bence blue 2'yi al. Senin açından daha garanti ve uygun bir seçenek.
Hocam merhaba oyunlar için ve günlük hayatta kullanmalık güzel bir kulaklık arıyorum öyle ahım şahım bir şey değil ama 3 4K fiyat bandına çıkmak istiyorum. En azından ses kalitesi güzel beni tatmin edecek bir şeyler arıyorum ama bulamıyorum artık. Yardımcı olursanız sevinirim. Kablosuz olması extra önemli etken. Fakat kablolu olup da harbi kaliteli birşeylerde düşünülebilir.
Hocam merhabalar Oyunlar için ve günlük hayatta kullanmalık güzel bir kulaklık arıyorum öyle ahım şahım bir şey değil ama 3 4k fiyat bandına çıkmak istiyorum. En azından ses kalitesi güzel beni tatmin edecek bir şeyler arıyorum ama bulamıyorum artık. Yardımcı olursanız sevinirim. Kablosuz olması extra önemli etken. Fakat kablolu olupta harbi kaliteli birşeylerde düşünülebilir
Kablosuz of fiyata model yok hocam, kablolu alman gerekiyor. Kulak üstünde de model yok. Anca IEM önerebilirim.
Hocalarım standart kullanım için (sadece telefonda) kablosuz kulaklık arıyorum bütçe 1000 civarı. Şu ana kadar cmf buds, qcy ht08 ve ht12 modelleri arasında kaldım. ANC ve ergononi en çok önem verdiğim şeyler. Kepçe kulaklı olmasam buds fe düşünecektim aslında ama kulak dışa doğru açık olduğu için oturnayabilir tam. Siz ne önerirsinizSımgot EW300 çok iyi bir kulaklık senin bütçende.
Daha uygun yollu ararsan Fiio FD11 ve Sımgot EW200 öneririm.
Sımgot EW200, Fiio' ya kıyasla bir tık daha analitik Fiio ise daha enerjik bir kulaklık.
Neden Sımgot yerine Fiio tercih ettin dersen daha analitik bir kulaklık yerine cevaplayım.
Ses ne kadar analitik olursa kulağı o kadar da yormaya başlıyor özelikle tiz tarafları 12khz ve üst civarları diyebilirim uzun süre dayanamazsın müzik amaçlı yani ben fazla dayanamıyorum parlak sese biyerden sonra kulak ağrıtmaya başlıyor. Ekolizer ile müdehale edersen de illaki sesde bozulma yaşarsın. Fiio' ya enerjik dedim de yaygın olan standart kulaklıklar kadar abartılı derecede enerjik değil yine onu da belirteyim mesela Sony MDR XB-55AP kulaklığım var onun kadar değil yada Huawei CM-Q3 kulaklıklığım var yine bunlar kadar da değil sıcaklık anlamında ama yine de hafif sıcak V karakterli.
Hocalarım standart kullanım için (sadece telefonda) kablosuz kulaklık arıyorum bütçe 1000 civarı. Şu ana kadar cmf buds, qcy ht08 ve ht12 modelleri arasında kaldım. ANC ve ergononi en çok önem verdiğim şeyler. Kepçe kulaklı olmasam buds fe düşünecektim aslında ama kulak dışa doğru açık olduğu için oturnayabilir tam. Siz ne önerirsiniz
Valla hocam kafa karışık şu an için. Laptop özelinde kablolu. Günlük hayat için kablosuz güzel bir şey almayı düşünüyorum artık. Ev içinde zaten kablosuzun pek bir olayı yok en azından dışarısı için farklı ev için farklı bir şey alıp güzel kaliteli alabilirim. Ev içinde kablolu anlamındaSımgot EW300 çok iyi bir kulaklık senin bütçende.
Daha uygun yollu ararsan Fiio FD11 ve Sımgot EW200 öneririm.
Sımgot EW200, Fiio' ya kıyasla bir tık daha analitik Fiio ise daha enerjik bir kulaklık.
Neden Sımgot yerine Fiio tercih ettin dersen daha analitik bir kulaklık yerine cevaplayım.
Ses ne kadar analitik olursa kulağı o kadar da yormaya başlıyor özelikle tiz tarafları 12khz ve üst civarları diyebilirim uzun süre dayanamazsın müzik amaçlı yani ben fazla dayanamıyorum parlak sese biyerden sonra kulak ağrıtmaya başlıyor. Ekolizer ile müdehale edersen de illaki sesde bozulma yaşarsın. Fiio' ya enerjik dedim de yaygın olan standart kulaklıklar kadar abartılı derecede enerjik değil yine onu da belirteyim mesela Sony MDR XB-55AP kulaklığım var onun kadar değil yada Huawei CM-Q3 kulaklıklığım var yine bunlar kadar da değil sıcaklık anlamında ama yine de hafif sıcak V karakterli.
IEM kulaklıkları kablosuza çeviren aparatlar var ayrıyetten onlardan alıp kulaklığı hem kablolu hem kablosuz kullanabilirsin.Valla hocam kafa karışık şu an için. Laptop özelinde kablolu. Günlük hayat için kablosuz güzel bir şey almayı düşünüyorum artık. Ev içinde zaten kablosuzun pek bir olayı yok en azından dışarısı için farklı ev için farklı bir şey alıp güzel kaliteli alabilirim. Ev içinde kablolu anlamında