IEM kulaklık önerisi

Kral cevaplafigin icin sağ ol öncelikle bu fiyatta cmf Buds Pro 2 melobuds Pro(HT08) gibi baska modellerde var dedigin modele kadar fiyat çıkamıyorum 2.5k oluyor en fazla bu Huawei'de bazı yazilimlar mi ne yokmus o yüzden kararsız kaldim bu fiyatta daha iyi ses kalitesine sahip olan başka cihaz var mıdır bir de çok fazla sorum oldu ama satıcı neonbil güvenilir midir sıkıntı çıkabilir mi belki biliyorsundur (rehberin bayağı iyi olduğu için sana soruyorum)iyi gunler.

Satıcıyı bilmiyorum ama yorumlarında oradan alanlar varsa yüksek ihtimal güvenilirdir. Bahsettiğin modeller daha kötü. Eksik yazılımdan kastın ne onu anlamadım, öyle bir durum olduğunu hiç görmedim.

kral cevaplafigin icin sagol öncelikle bu fiyatta cmf buds pro 2 melobuds pro(ht08) gibi baska modellerde var dedigin modele kadar fiyat çıkamıyorum 2.5k oluyor en fazla bu huwaide bazı yazilimlar mi ne yokmus o yüzden kararsız kaldim bu fiyatta daha iyi ses kalitesine sahip olan başka cihaz var mıdır birde çok fazla sorum oldu ama satıcı netbil mi neydi güvenilir midir sıkıntı çıkabilir mi belki biliyorsundur (rehberin baya iyi olduğu için sana soruyorum)iyi gunler

Satıcıyı bilmiyorum ama yorumlarında oradan alanlar varsa yüksek ihtimal güvenilirdir. Bahsettiğin modeller daha kötü. Eksik yazılımdan kastın ne onu anlamadım, öyle bir durum olduğunu hiç görmedim.
Eksik yazılım dediğim farkli bir yazılım galiba bu cmf buds pro 2 modelini oneriyor enes ozen huwai yi aliyorum o zaman sana guvenip

Eksik yazılım dediğim farkli bir yazılım galiba bu cmf Buds Pro 2 modelini oneriyor Enes ozen Huawei'yi aliyorum o zaman sana guvenip.

Birisi yurt dışında 150 diğeri 50 dolar. Farkı az çok oradan anlayabilirsin. Nothing ürünleri her ne kadar F/P olsa da Türkiye'de pahalıya satılıyor.

Birisi yurt dışında 150 diğeri 50 dolar. Farkı az çok oradan anlayabilirsin. Nothing ürünleri her ne kadar F/P olsa da Türkiye'de pahalıya satılıyor.
kanka hala almadımda redmı buds 6 pro 6i gıbı modellerde var birde bana su garıp geldı hıc bır yerde bu frebuds pro 2 modelı onerılmıyor ayrıca forumda liberty 4 nc den daha ıyı oldugunu soylemıssın bır yerde bana ıse 4nc onerdın yanlıs anlama sorgulamak gıbı bır amacım yok birde bır yerde tızlerının kotu oldugunu sonra acılacagını fln okudum o nedır cok rahatsız ettım kusura bakma

Kanka hala almadımda Redmi Buds 6 Pro 6I gıbı modellerde var bir de bana su garıp geldı hiçbir yerde bu frebuds Pro 2 modelı onerılmıyor ayrıca forumda Liberty 4 ncden daha ıyı oldugunu soylemıssın bır yerde bana ıse 4NC onerdın yanlış anlama sorgulamak gıbı bır amacım yok bir de bır yerde tızlerının kotu oldugunu sonra acılacagını falan okudum o nedır cok rahatsız ettım kusura bakma.

Bahsettiğin Redmi modellerini değerlendirebileceğim, bana göre güvenilir bir inceleme bulamadım. Tahminimce daha kötüler, markanın ses kalitesini önemsediğini hiçbir zaman görmedim.
Liberty 4NC'den iyi bir ses kalitesi alman için ekolayzır yapman lazım. FreeBuds Pro 2 önerdiğimde ya fiyatları farklıdır ya da alacak kişi ekolayzırla uğraşmak istememiştir ya da telefonu iOS'tur. Aralarında aşırı fark yok zaten.

Bahsettiğin Redmi modellerini değerlendirebileceğim, bana göre güvenilir bir inceleme bulamadım. Tahminimce daha kötüler, markanın ses kalitesini önemsediğini hiçbir zaman görmedim.
Liberty 4NC'den iyi bir ses kalitesi alman için ekolayzır yapman lazım. FreeBuds Pro 2 önerdiğimde ya fiyatları farklıdır ya da alacak kişi ekolayzırla uğraşmak istememiştir ya da telefonu iOS'tur. Aralarında aşırı fark yok zaten.
Hocam yorumdan alakasız soracağım hazır sizi bulmuşken. Herhangi bir hi-fi kulaklık aldım diyelim. Kulaklık hi-fi olsa bile Spotify'ın vereceği ses kalitesi kulaklığa yetişebilir mi? Yani Kulaklık kaliteli olsa bile müziği dinlediğim platformun yüksek kalitede ses verebileceğini sanmıyorum. Bunun için ne yapmalıyım nereden müzik temin edebilirim? İlla bir streaming platformundan dinlememe gerek yok indirip de dinleyebilirim.

Hocam yorumdan alakasız soracağım hazır sizi bulmuşken. Herhangi bir Hi-Fi kulaklık aldım diyelim. Kulaklık Hi-Fi olsa bile Spotify'ın vereceği ses kalitesi kulaklığa yetişebilir mi? Yani kulaklık kaliteli olsa bile müziği dinlediğim platformun yüksek kalitede ses verebileceğini sanmıyorum. Bunun için ne yapmalıyım nereden müzik temin edebilirim? İlla bir streaming platformundan dinlememe gerek yok indirip de dinleyebilirim.

Tamamen kulaklığın kalitesine bağlı. Hi-Fi logosunu en dandik modellere bile bastıklarından bir anlam ifade etmiyor. Eğer aldığın kulaklık kaliteliyse Deezer yüksek ihtimalle kulaklığın ihtiyacını karşılar, fiyatı da çok uygun. Ben şu an aylık 30TL veriyorum.

Tamamen kulaklığın kalitesine bağlı. Hi-Fi logosunu en dandik modellere bile bastıklarından bir anlam ifade etmiyor. Eğer aldığın kulaklık kaliteliyse Deezer yüksek ihtimalle kulaklığın ihtiyacını karşılar, fiyatı da çok uygun. Ben şu an aylık 30TL veriyorum.
Hocam merhabalar. technopat.com konumu incelerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Truthear Zero blue ya da red olabilir bütçe yetiyorsa, oyun icin de iyi gunluk kullanim icin de iyi.

Hocam selamünaleyküm biraz zaman geçmiş ama bir sorum olacaktı ben ilk defa IEM alacağım ve üç IEM arasında kaldım. Sizce.

7Hz Zero: 2 IEM.
Kiwi ears cadenza IEM.
Kiwi ears dolce IEM.

Sizce hangisini alsam daha iyi olur. Günümün çoğunu CS oynayarak geçiyorum ve şu an Logitech G PRO X 7.1 kullanıyorum belirli bir saaten sonra başım felaket şekilde ağrıyor. Ve mikrofon olarak da sıkıntılı bu yüzden değişmeyi karar verdim sizce hangisini alayım bütçem 1500 sizin başka bir marka olarak öneriniz var mı?

Hocam selamünaleyküm biraz zaman geçmiş ama bir sorum olacaktı ben ilk defa IEM alacağım ve üç IEM arasında kaldım. Sizce.

Sizce hangisini alsam daha iyi olur. Günümün çoğunu CS oynayarak geçiyorum ve şu an Logitech G PRO X 7.1 kullanıyorum belirli bir saaten sonra başım felaket şekilde ağrıyor. Ve mikrofon olarak da sıkıntılı bu yüzden değişmeyi karar verdim sizce hangisini alayım bütçem 1500 sizin başka bir marka olarak öneriniz var mı?
Wraith üzerinden 7hz salnotes Zero al tatmin eder seni. Sound stage ve imaging olarak tüm bu yazılan iemlerden iyi. Başkalarına da aldırttım hepsi memnun merak etme. Ama asla Logitech G Pro X kadar performans veremez. Onun için 3000 TL'lik iemler falan lazım.

Yeni konular

Geri
Yukarı