IEM kulaklık önerisi

Zero Blue 2 Fresh Reviews inceleyene kadar alınmamalı bence. Ayrıca Simgoy EM6L her türlü daha iyi Tuning'e sahip. Dediklerimi alırsa hiçbir sorun yaşamaz arkadaş.
FPS oyunlari disinda ses konusunda cok da guvenilir bir kaynak degil fresh reviews kanali acikcasi bence ama oyun icin iem kullaniminin yayilmasina faydasi oldu tabiki hakkini yememek gerek.

Ozet olarak Blue 2 icin Red ve Blue arasinda bir noktada gibi dusunulebilir fr grafiklerine bakildiginda. Eski versiyonlara gore ergonomi acisindan daha iyi, birlikte gelen kablo daha iyi, harman tune birz daha yakin red ile kiyasla, 10ohm yerine 5ohm adaptor ile geliyor ve mikrofonlu ve type-c secenekleri var.

FPS oyunlari disinda ses konusunda cok da guvenilir bir kaynak degil fresh reviews kanali acikcasi bence ama oyun icin iem kullaniminin yayilmasina faydasi oldu tabiki hakkini yememek gerek.

Ozet olarak Blue 2 icin Red ve Blue arasinda bir noktada gibi dusunulebilir fr grafiklerine bakildiginda. Eski versiyonlara gore ergonomi acisindan daha iyi, birlikte gelen kablo daha iyi, harman tune birz daha yakin red ile kiyasla, 10ohm yerine 5ohm adaptor ile geliyor ve mikrofonlu ve type-c secenekleri var.
Moondrop Aria 2 hakkında söyleyebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Zero serisi çift sürücü olması sebebiyle çok büyükmüş herhalde, kulaklarım için sıkıntı çıkartabilir uzun kullanımda vs. Shenzenaudio dan alacaktım bugün ama hangi kulaklığa baksam bir yerinden eksiği, hoşuma gitmeyen yanı çıkıyor Önce Zero Blue2 sonra Aria 2, HEXA derken aşırı karasız kaldım ve sipariş veremedim 😁 Bilgisayarda sadece FPS oyun oynuyorum desem yeridir ama Müzik kısmına gelince çok geniş takılıyorum Akustik, Rap, Rock.

Zero serisi çok büyük,
HEXA'yı görünüş ve estetik olarak beğenmedim,
Aria 2 ye gelirsek kronik kozmetik sorunları varmış kısa sürede boya atması gibi.

Son düzenleme:
Blue 2'yi super reviews inceledi, güzel değilmiş, almayın aldırmayın.
Teknik olarak hemen hemen red ile aynı ama ses karakteri bayağı kötü. Tizleri çok parlak ve saf harman eğrisi kullanmışlar. Red'in ise harman ve crinacle karışımı idi ve dengeliydi. Ayrıca blue 2'den Gate'de verdikleri kablo çıkıyor yani Red'den daha kötü bir kablosu var. Yani tek artı yanları azıcık daha iyi teknik performans ve biraz daha küçük kabin tasarımı, onun dışında red daha iyi.

Moondrop aria 2 hakkında söyleyebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Zero serisi çift sürücü olması sebebiyle çok büyükmüş herhalde, kulaklarım için sıkıntı çıkartabilir uzun kullanımda vs. shenzenaudiodan alacaktım bugün ama hangi kulaklığa baksam bir yerinden eksiği, hoşuma gitmeyen yanı çıkıyor önce Zero blue2 sonra aria 2, hexa derken aşırı karasız kaldım ve sipariş veremedim 😁 bilgisayarda sadece FPS oyun oynuyorum desem yeridir ama müzik kısmına gelince çok geniş takılıyorum akustik, rap, rock.

Zero serisi çok büyük,
Hexa'yı görünüş ve estetik olarak beğenmedim,
Aria 2'ye gelirsek kronik kozmetik sorunları varmış kısa sürede boya atması gibi.

Aria 2 değil de şu model tam sana göre, teknik olarak da ariadan iyi:

Ayrıca şunu da söyleyeyim: Bir kulaklığın ses kalitesi iyiyse sesi de iyi kastırır müziği de güzel çalar, ikisinin kağıt üstünde hiçbir farkı yok. "Gaming" kelimesi tamamen pazarlama amacıyla kullanılıyor.

Hocam selamünaleyküm biraz zaman geçmiş ama bir sorum olacaktı ben ilk defa IEM alacağım ve üç IEM arasında kaldım. Sizce.

Sizce hangisini alsam daha iyi olur. Günümün çoğunu CS oynayarak geçiyorum ve şu an Logitech G PRO X 7.1 kullanıyorum belirli bir saaten sonra başım felaket şekilde ağrıyor. Ve mikrofon olarak da sıkıntılı bu yüzden değişmeyi karar verdim sizce hangisini alayım bütçem 1500 sizin başka bir marka olarak öneriniz var mı?

Aldınız mı acaba? Görüşleriniz nelerdir?

Aldınız mı acaba? Görüşleriniz nelerdir?

Hala almadım düşünücelerim beni yoruyor alsammı tatmin eder mi diye ama artık bu düşüncelere dur deyip ya Zero ya da TANGZU WAN ER alacağım cok fazla bu ikisi arasında kaldım. Tangzu bütçeme cok cok iyi geliyor ve ek esyalara para yetiyor Zero ise hem ek para bırakmıyor hem de bütçemin tam sınırına uyuyor. Ama tangzuda korkum AliExpress güvenilir mi sağ salim gelir mi diye korkuyorum ve şu an arastırıyorum ama Zero'yu alırsam en geç haftaya pazartesi goruslerimi ileteceğim tangzuyu alırsam da ne zaman gelirse artık :D

Blue 2'yi super reviews inceledi, güzel değilmiş, almayın aldırmayın.
Teknik olarak hemen hemen red ile aynı ama ses karakteri bayağı kötü. Tizleri çok parlak ve saf harman eğrisi kullanmışlar. Red'in ise harman ve crinacle karışımı idi ve dengeliydi. Ayrıca blue 2'den Gate'de verdikleri kablo çıkıyor yani Red'den daha kötü bir kablosu var. Yani tek artı yanları azıcık daha iyi teknik performans ve biraz daha küçük kabin tasarımı, onun dışında red daha iyi.
O videodan nasil bu sonucu cikardin anlayamadim.

Kablosu kotu degil. Truthear Hola ve Gate modellerindeki kablo kullanilmis ki en cok begenilen ve talep edilen noktalardan biriydi o kablo. Hola uretimi durdurulmadan once sirf kablosu icin bile alinabilecek bir model diye geciyordu zaten bu arada.
Moondrop Aria 2 hakkında söyleyebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Zero serisi çift sürücü olması sebebiyle çok büyükmüş herhalde, kulaklarım için sıkıntı çıkartabilir uzun kullanımda vs. Shenzenaudio dan alacaktım bugün ama hangi kulaklığa baksam bir yerinden eksiği, hoşuma gitmeyen yanı çıkıyor Önce Zero Blue2 sonra Aria 2, HEXA derken aşırı karasız kaldım ve sipariş veremedim 😁 Bilgisayarda sadece FPS oyun oynuyorum desem yeridir ama Müzik kısmına gelince çok geniş takılıyorum Akustik, Rap, Rock.

Zero serisi çok büyük,
HEXA'yı görünüş ve estetik olarak beğenmedim,
Aria 2 ye gelirsek kronik kozmetik sorunları varmış kısa sürede boya atması gibi.
Aria 2 kullanmadim o yuzden yorum yapmak istemem.

Zero icin nozzle kismi buyuk diye dikayet edenler var gercekten ama ben o tarz bir sorun yasamadim acikcasi. Kullandigim diger iemlerle yanyana koyup bakinca anlayabiliyorum aradaki genislik farki ama kullanim esnasinda ben hic sorun yasamadim su ana kadar rahatlik vs acisindan.

O videodan nasıl bu sonucu cikardin anlayamadim.

Kablosu kotu degil. Truthear hola ve gate modellerindeki kablo kullanilmis ki en cok begenilen ve talep edilen noktalardan biriydi o kablo. Hola uretimi durdurulmadan once sirf kablosu icin bile alinabilecek bir model diye geciyordu zaten bu arada.

Adam teknik olarak aman aman fark olmadığını söylüyor, puanlamasında 3 yıldız vermiş zaten.
Kablosu kötü değil zaten Red'den daha kötü demişim. Red'in bayağı daha iyi bir kablosu var. Hola 20 dolar olduğu için o bütçedeki en iyi kabloydu ama 65 dolar için değil.
Kulak küçük değilse sorun yapacağını ben de sanmıyorum.

O videodan nasıl bu sonucu cikardin anlayamadim.

Kablosu kotu degil. Truthear hola ve gate modellerindeki kablo kullanilmis ki en cok begenilen ve talep edilen noktalardan biriydi o kablo. Hola uretimi durdurulmadan once sirf kablosu icin bile alinabilecek bir model diye geciyordu zaten bu arada.

Aria 2 kullanmadim o yuzden yorum yapmak istemem.

Zero icin nozzle kısmı buyuk diye dikayet edenler var gercekten ama ben o tarz bir sorun yasamadim açıkçası. Kullandigim diger IEM'lerle yan yana koyup bakinca anlayabiliyorum aradaki genislik farki ama kullanim esnasinda ben hiç sorun yasamadim su ana kadar rahatlik vs acisindan.

Adam teknik olarak aman aman fark olmadığını söylüyor, puanlamasında 3 yıldız vermiş zaten.
Kablosu kötü değil zaten Red'den daha kötü demişim. Red'in bayağı daha iyi bir kablosu var. Hola 20 dolar olduğu için o bütçedeki en iyi kabloydu ama 65 dolar için değil.

Yanında 2 kablo çıkıyor, mikrofonsuz olan Silver kaplamalı ve gayet kaliteli. Önceki modellerle aynı. Mikrofonlu olan Gate'in kablosu, 5 dolar farkla bile olsa ek kablo vermeleri çok iyi bana kalırsa.

Yanında 2 kablo çıkıyor, mikrofonsuz olan Silver kaplamalı ve gayet kaliteli. Önceki modellerle aynı. Mikrofonlu olan Gate'in kablosu, 5 dolar farkla bile olsa ek kablo vermeleri çok iyi bana kalırsa.

Tamam hocam ben kötü demiyorum zaten, Red'in kablosu daha iyi diyorum. Mikrofonlu kablo olayı da bayağı iyi ama bana hâlâ red daha iyi geliyor.

Kablosu nasıl Red'den daha kötü oluyor? Zero Red ve Zero Blue aynı kabloya sahip çünkü. Hatta Hexa da bu kablo ile geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada kötü denmesinin sebebi sesle vs alakalı bir durum değil tamamen fiziksel yapısı ve ergonomik olmaması ile alakalı. Aynı şekilde Hola kablosunun beğenilmesinin sebebi de bu zaten.

Hola ve Gate kabloları aynı ve Blue 2 de bu kablo ile geliyor yine.

Geri
Yukarı