IEM kulaklık önerisi

Kablosu nasıl Red'den daha kötü oluyor? Zero red ve Zero blue aynı kabloya sahip çünkü. Hatta hexa da bu kablo ile geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada kötü denmesinin sebebi sesle vs alakalı bir durum değil tamamen fiziksel yapısı ve ergonomik olmaması ile alakalı. Aynı şekilde hola kablosunun beğenilmesinin sebebi de bu zaten.

Hola ve gate kabloları aynı ve blue 2 de bu kablo ile geliyor yine.

Blue 2 ile düz Blue'nun kablosu farklı onu anlamadın galiba. Blue 1, red ve Hexa'ın aynı kablosu var. Blue 2'ye Gate'e verdikleri kabloyu vermişler, bu kablo gate için fiyatının en iyilerinden ama ondan 3 kat daha pahalı olan blue 2 için ortalama bir kablo.
Beğenilmeme de frekans tepki eğrisi de etkili, fazla v shape yapmışlar.

Blue 2 ile düz Blue'nun kablosu farklı onu anlamadın galiba. Blue 1, red ve Hexa'ın aynı kablosu var. Blue 2'ye Gate'e verdikleri kabloyu vermişler, bu kablo gate için fiyatının en iyilerinden ama ondan 3 kat daha pahalı olan blue 2 için ortalama bir kablo.
Beğenilmeme de frekans tepki eğrisi de etkili, fazla v shape yapmışlar.
Red'in kablosu daha iyi diyorsun ısrarla. Önümde 3 kablo da var bu arada, Hola (mikrofonsuz), Gate (mikrofonlu), Blue.

Blue 2 kablosu yani hola ve gate ile gelen kablo Red'in kablosundan daha iyi.

Red'in kablosu daha iyi diyorsun ısrarla. Önümde 3 kablo da var bu arada, hola (mikrofonsuz), gate (mikrofonlu), blue.

Blue 2 kablosu yani hola ve gate ile gelen kablo Red'in kablosundan daha iyi.

Bende de ikisi de var ama tam tersini düşünüyorum. 😀 Bence daha konuşmayalım önemsiz bir durum zaten.

Aldınız mı acaba? Görüşleriniz nelerdir?

Hocam kulaklığı alalı 2-3 gün oldu " tangzu WAN er " G PRO X'den geçtim dediğim gibi böyle küçük şey G PRO X'in dönüştürücüsü ile G PRO X kadar verim vermesi garip geldi bu 800'e bu kadar iyiyse Zero 2'yi düşünemiyorum belki fark yoktur bilemem ama kafa ağrım falan gitti - yönü bir tık bas yok denecek durumda.

Hocam kulaklığı alalı 2-3 gün oldu " tangzu WAN er " G PRO X'den geçtim dediğim gibi böyle küçük şey G PRO X'in dönüştürücüsü ile G PRO X kadar verim vermesi garip geldi bu 800'e bu kadar iyiyse Zero 2'yi düşünemiyorum belki fark yoktur bilemem ama kafa ağrım falan gitti - yönü bir tık bas yok denecek durumda.
7hz Zero 2 mi ? Blue 2 mi ?

Konuyu biraz hortlatıyorum ama Zero Red'i sipariş edecekken yeni yurt dışı alışveriş düzenlemelerini gördüm, şu an shenzenaudio'dan sipariş versem sıkıntı olur mu yoksa Türkiye'den aynı fiyata bir IEM mi almalıyım? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirse çok memnun olurum.

Yeni konular

Geri
Yukarı