Lancia Delta S4
Kilopat
Daha fazla
Hocam siz IEM kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?
Ekolayzır ayarı yapılmasa bile sanırım benim dinlediğim müziklere göre blue2 iyi bir kulaklığa benziyor. Birkaç inceleme izledim kötü diyen de var iyi diyen de var. Mesela red olana göre daha dengeli bulanlar var galiba. Ben bassları ve tizleri aşırı yüksek isteyen biri değilim tadında hissettirmesini istiyorum yani diğer sesleri boğmasını istemiyorum netlik istiyorum. Vokal seslerini güzel vermesi de önemli olur benim için.
Ben fazla sub bas seven birisi değilim, her türlü müziği dinlerim. Aktif olarak truthear hexa kullanıyorum, kendisi fiyatının tartışmasız teknik performansı en iyi modelidir. Tınısı herkese uymaz, ekolayzırla biraz hallediliyor ama bas arayan biriysen biraz eksik gelebilir.
Bir de Liberty 4 TWS kullanıyorum, eğer kullanımı daha kolay ve ANC performansı iyi olsun istersen onu da düşünebilirsin. Zero red ile karşılaştırdığımda çok yakın performans veriyorlardı. Eğer telefonunun ses kartı iyiyse daha iyi bile olabilir. Bahsettiğim frekans tepki eğrisi berbat ama ekolayzır ile performansı uçuyor dediğim model de budur. İnternetten araştırırsen beğenen kimseyi bulamazsın.