IEM kulaklık önerisi

Hangisini almayı düşünüyorsunuz anlamadım.
Bir de yeni konu açtım BlackShark değil de Cloud 3 ve 2'yi önerdiler daha çok BlackShark sorunlu vs dediler.

Wraith Sense IEM Pro.

Hangisini almayı düşünüyorsunuz anlamadım.
Bir de yeni konu açtım BlackShark değil de Cloud 3 ve 2'yi önerdiler daha çok BlackShark sorunlu vs dediler.

Cloud 2 ya da 3'te iyidir tercih edebilirsiniz.

Ben baktım da başka satıcı bulamadım Wraith Sense Pro sipariş geçtim.

Hocam kulaklığı aldım fakat eqo ayarı bir türlü yapamadım yani PUBG'de silah sesleri vs aşırı patlıyor sesi zaten %50 seviyesinde kullanabiliyorum. Siz nasıl bir ayar kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Hocam kulaklığı aldım fakat eqo ayarı bir türlü yapamadım yani PUBG'de silah sesleri vs aşırı patlıyor sesi zaten %50 seviyesinde kullanabiliyorum. Siz nasıl bir ayar kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Merhaba hocam bende sense Pro almayı düşünüyorum ama arada kaldım eğer bilgiliyseniz yardımcı olabilir misiniz acaba

Aldığımdan beri hiç ayar yapmadan bilgisayarda kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı