IEM kulaklık ve ses kartı önerisi

Bütçe
1500-2000

alpemirtosun

Femtopat
Daha fazla  
Kulak üstü kulaklıkların kafa ağrıtmasından yoruldum. Kulak içi sektörüne bakarken IEM'leri gördüm. Biraz araştırma sonucu kafam iyice karıştı. Bilenler yardımcı olabilirse birkaç soru soracağım sonra önerilerinize göre kulaklığa karar vermek istiyorum.
1)Ses kartı bu işlerde olmazsa olmaz mıdır?
2)Gümrük, vergi ve uzun süreler bekleme durumları olmadan kulaklık alabilir miyim?
Oyun odaklı düşünüyorum ancak IEM'ler genel olarak müzik üzerine sanırım. 1.5-2K ya kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak üstü kulaklıkların kafa ağrıtmasından yoruldum. Kulak içi sektörüne bakarken IEM'leri gördüm. Biraz araştırma sonucu kafam iyice karıştı. Bilenler yardımcı olabilirse birkaç soru soracağım sonra önerilerinize göre kulaklığa karar vermek istiyorum.
1)ses kartı bu işlerde olmazsa olmaz mıdır?
2)gümrük, vergi ve uzun süreler bekleme durumları olmadan kulaklık alabilir miyim?
Oyun odaklı düşünüyorum ancak IEM'ler genel olarak müzik üzerine sanırım. 1.5-2K ya kadar çıkabilirim.

Kulaklık önerisini hocalarıma bırakıyorum ama diğer konularda bildigim kadar yardımcı olayım. Yanlis bildigim bir durum varsa kulaklik önerisiyle birlikte yanlışımıda duzeltirler diye düşünüyorum.

Ses kartı olmazsa olmaz değildir nasıl bir ses kartına ihtiyacınız olduğu tamamen aldığınız kulaklığa bağlıdır.

Uzun süreler beklemek istemiyorsaniz IEM satan TR icinde bir tek Wraith ve sescibabayi biliyorum. Vergi konusunda shenzenden alinca YunExpress'le gonderdikleri icin vergi cikmiyor 27 dolar alti gosterikleri icinde gümrükte kalmıyor.

IEM'ler ses kalitesi iyi olduğu için sarki dinlerken fazlasıyla keyifli olsa da bu onlarin oyunda zayif kaldığını göstermez. Sahne genişliği iyi olan IEM'lerde digerlerine kiyasla daha iyi ses kasiliyor diye biliyorum.

Truthear X Crinacle Zero Blue’yu bir ay boyunca kullandım. Kulak kanalınız küçükse kesinlikle rahatsız edici olacaktır. Beni rahatsız ettiği için bir ayın sonunda Amazon üzerinden iade ettim.

Ses kalitesi açısından müzik ve filmlerde efsane bir performans aldım. Ancak, bu kadar detaylı duymak bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı. Düzenli olarak Apex Legends oynayan biri olarak, özellikle bu oyundaki sesler berbat ötesiydi. Ayrıca, herhangi bir FPS oyununda silah sesleri gereğinden fazla yüksek geliyordu.

Bunları göz önünde bulundurmak iyi olabilir.

Geri
Yukarı