Arkadaşlar bir süredir kulaklık arayışındayım Arctis 5'ten geçeceğim. Arctis 5 kulaklık şu anda 1-2 çalışmaya engel olmayacak sıkıntısı haricinde çalışıyor. Gaming kulaklık arayışındaydım fakat her birinde farklı kronik sorunlar olduğu vs söyleniyor içime sinen bir model bulamadım Max 6K bütçem var. Cloud 3 Wireless-HS80-Nova 5 gibi modelleri değerlendirdim şimdiye kadar. Son zamanlarda bu IEM kulaklıkları da merak ediyorum fakat hiç kullanmadım ne beklemem gerek pek emin değilim. Arctis 5'ten iyi bir ses alabilirsem tatmin olurum sanırım. Mikrofonum olmadığı için rekabetçi oyun gireceğim vakitlerde Arctis 5 kullanıp tek başıma vakit geçirdiğim zamanlarda bir IEM kulaklık alsam nasıl olur diye düşünüyorum. Kulaklık fiyatını uyguna çözebilirsem ses kartı da alabilirim. Sizce hangi plan daha mantıklı? Başka IEM önerilerine de açığım.
1-Moondrop chu 2+DAC/AMP ses kartı(down Pro düşünüyordum ama Wraith'de kalmamış önerilere açığım)
2-ses kartsız truthear hexa(anakartım fazla iyi değil ASUS Prime B350M-A kullanıyorum bu arada)
3-Gaming kulaklıktan şaşmamak(uzun vadeli ve ses kalitesi açısından daha iyi olacaksa okeyim)
1-Moondrop chu 2+DAC/AMP ses kartı(down Pro düşünüyordum ama Wraith'de kalmamış önerilere açığım)
2-ses kartsız truthear hexa(anakartım fazla iyi değil ASUS Prime B350M-A kullanıyorum bu arada)
3-Gaming kulaklıktan şaşmamak(uzun vadeli ve ses kalitesi açısından daha iyi olacaksa okeyim)
Son düzenleme: