TurkishHepiNeyşın34
Hectopat
- Katılım
- 27 Nisan 2022
- Mesajlar
- 2.064
- Çözümler
- 17
Puanla alanlardanmı? Yoksa merkezi yerleştirme olanlardanmı? Çünkü okul kaliteside önemli. İtibarlarını kirletmek istemezler.anadolu
Puanla alanlardanmı? Yoksa merkezi yerleştirme olanlardanmı? Çünkü okul kaliteside önemli. İtibarlarını kirletmek istemezler.anadolu
sınavsız alıyolar ama bu sene obp 85 olanı falan alıyolarPuanla alanlardanmı? Yoksa merkezi yerleştirme olanlardanmı? Çünkü okul kaliteside önemli. İtibarlarını kirletmek istemezler.
Yapacak bir şey yok, mecburen ailenizi falan devreye sokun. Kamera kayıtlarını inceletin. Olmazsa İlçe/İl Milli Eğitime şikayet edin. Çok üzerlerine gidersen dururlar.sınavsız alıyolar ama bu sene obp 85 olanı falan alıyolar
kanıt olmadan hiç kimse ceza veremez mebe cimere şikayet etMerhaba. Okulda bir kız bana zorbalık yaptı sürekli ben de en sonda dayanamadım hafif ittim. Gitmiş müdüre durduk yere boğazımı sıktı ve darp etti diye ifade vermiş. Tutanak falan tutuldu disipline gideceğim yani ben de iftira da atmak yalan söylemek ve akran zorbalığından şikayet etsem olumlu bir sonuç alır mıyım kız ceza alır mı? Veya farklı bir öneriniz var mı?
Merhaba. Okulda bir kız bana zorbalık yaptı sürekli ben de en sonda dayanamadım hafif ittim. Gitmiş müdüre durduk yere boğazımı sıktı ve darp etti diye ifade vermiş. Tutanak falan tutuldu disipline gideceğim yani ben de iftira da atmak yalan söylemek ve akran zorbalığından şikayet etsem olumlu bir sonuç alır mıyım kız ceza alır mı? Veya farklı bir öneriniz var mı?
Mantıklı lan! Gerçektede böyle olabilir.Hocam biraz acımasızca ama kızın senle iliskiye girmek istedigini senınde kabul etmedıgın ıçın bunu yaptıgını söyliyebilirsın ama gerçek ortaya çıkarsa bıraz basın agrır.
Mantıklı lan! Gerçektede böyle olabilir.
hocam aşırı riskli alınabilecek bir risk değilHocam biraz acımasızca ama kızın senle iliskiye girmek istedigini senınde kabul etmedıgın ıçın bunu yaptıgını söyliyebilirsın ama gerçek ortaya çıkarsa bıraz basın agrır.
Arkadaşa cidden kolay gelsin, daha önce çok yaşadım. Ben bir sapığı şikayet ettim diye müdürden azar işittim.Ama konusurken söyliyecegi cumlelere dıkkat etmesı lazım saygıyı geçecek bır cumle dedıgın an okula bir daha gıtme.
ben olsam denerdim böyle seylerde gözüm dönüyorhocam aşırı riskli alınabilecek bir risk değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.