İftiraya uğradım şikayet etsem ne olur?

Merhaba. Okulda bir kız bana zorbalık yaptı sürekli ben de en sonda dayanamadım hafif ittim. Gitmiş müdüre durduk yere boğazımı sıktı ve darp etti diye ifade vermiş. Tutanak falan tutuldu disipline gideceğim yani ben de iftira da atmak yalan söylemek ve akran zorbalığından şikayet etsem olumlu bir sonuç alır mıyım kız ceza alır mı? Veya farklı bir öneriniz var mı?
kanıt olmadan hiç kimse ceza veremez mebe cimere şikayet et

Merhaba. Okulda bir kız bana zorbalık yaptı sürekli ben de en sonda dayanamadım hafif ittim. Gitmiş müdüre durduk yere boğazımı sıktı ve darp etti diye ifade vermiş. Tutanak falan tutuldu disipline gideceğim yani ben de iftira da atmak yalan söylemek ve akran zorbalığından şikayet etsem olumlu bir sonuç alır mıyım kız ceza alır mı? Veya farklı bir öneriniz var mı?

Hocam biraz acımasızca ama kızın senle iliskiye girmek istedigini senınde kabul etmedıgın ıçın bunu yaptıgını söyliyebilirsın ama gerçek ortaya çıkarsa bıraz basın agrır.

hocam aşırı riskli alınabilecek bir risk değil
ben olsam denerdim böyle seylerde gözüm dönüyor

Bana da kızın biri balina demisti bende dellendim okulun sanalcılarından kızın babasının dükkanı oldugunu ögrendım mermerciydi alısverıs falan yaptım dükkanda fotograf çekip geri geldim pazartesi kıza gösterdigimde sok oldu özür falan diledi simdide arkadasım olmaya çalısıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı