İftiraya uğradım şikayet etsem ne olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka her ne kadar konuşsamda müdür kızın yanında olduğu için hiçbir türlü olaya objektif yaklaşmadı sürekli dokunsan bile suç vs cümleler kullandı.
Ya elim ayağım titremeye başladı, panik atak geçiriyor olabilirim. Geçmişi hatırladım. Geçmiş olsun.

Merhaba. Okulda bir kız bana zorbalık yaptı sürekli ben de en sonda dayanamadım hafif ittim. Gitmiş müdüre durduk yere boğazımı sıktı ve darp etti diye ifade vermiş. Tutanak falan tutuldu disipline gideceğim yani ben de iftira da atmak yalan söylemek ve akran zorbalığından şikayet etsem olumlu bir sonuç alır mıyım kız ceza alır mı? Veya farklı bir öneriniz var mı?
Eğer orda şahit olan biri varsa onu kullan şahit olarak eğer yoksa geçmiş olsun yapacak birşey yok ya uzaklaştırma alırsın yada okulda atılma.

Eğer orada şahit olan biri varsa onu kullan şahit olarak eğer yoksa geçmiş olsun yapacak bir şey yok ya uzaklaştırma alırsın ya da okulda atılma.

Okuldan atılmak hayatını karartır. Bir tane kız için niye hayatı kararsın. Bir de niye kız sana iftira attı?

Birde sanırım ortaokula gidiyorsun, cidden sevgili olarakta arkadaş olarakda kızlarla konuşmayı bırak. Cidden özellikle ilçede falan yaşıyorsan egolarından geçilmiyor. Bu yollar ile egolarını tatmin ediyorlar.

Ve en önemlisi kız hocaya dersin öğretmeni de gördü boğazımı sıktığını diye de ifade vermiş tutanakda öyle yazıyor ama dersin öğretmenine sorduk müdürün yanında ben öyle bir şey görmedim dedi ona rağmen hala müdür kızı savunmaya devam etti annesi falan ağlıyarak aramış müdürü ben kızımı nasıl koruyacağım dışarıda falan döverler diye ağlıya ağlıya telefonda müdürle konuşmuş kız bir de yalandan ağlıyıp durdu müdürün yanında.

Okuldan atılmak hayatını karartır. Bir tane kız için niye hayatı kararsın. Bir de niye kız sana iftira attı?

Birde sanırım ortaokula gidiyorsun, cidden sevgili olarakta arkadaş olarakda kızlarla konuşmayı bırak. Cidden özellikle ilçede falan yaşıyorsan egolarından geçilmiyor. Bu yollar ile egolarını tatmin ediyorlar.
11 e gidiyorum

Ve en önemlisi kız hocaya dersin öğretmeni de gördü boğazımı sıktığını diye de ifade vermiş tutanakda öyle yazıyor ama dersin öğretmenine sorduk müdürün yanında ben öyle bir şey görmedim dedi ona rağmen hala müdür kızı savunmaya devam etti annesi falan ağlıyarak aramış müdürü ben kızımı nasıl koruyacağım dışarıda falan döverler diye ağlıya ağlıya telefonda müdürle konuşmuş kız bir de yalandan ağlıyıp durdu müdürün yanında.

Olay nerede olmuştu?

Ya işte yozlaşmış toplumlarda olur bu. Büyük ihtimal kız müdürün akrabası falandır. Gerçek anlamda 18 ime bastığım an bu ülkeden kaçacağım.

11 e gidiyorum
Bir an ortaokul gibi geldi, kusura bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı