İğne korkusu nasıl yenilir?

Herkese iyi geceler dostlar. Yarın kan tahlili için randevum var. Kısacası korkuyorum. Vücuduma enjektör girmesinden korkuyorum. En son 2 yıl önce kan aldırdım ve kendimi çok kastığım için 15 20 saniye kan gelmedi kolumda durdu öyle. Kan aldırma sonrası zaten bayılacak gibi oldum. Kısacası korkuyorum ve ne yapmam lazım?
İğne videosu falan izlesem geçer mi?

Herkese iyi geceler dostlar. Yarın kan tahlili için randevum var. Kısacası korkuyorum. Vücuduma enjektör girmesinden korkuyorum. En son 2 yıl önce kan aldırdım ve kendimi çok kastığım için 15 20 saniye kan gelmedi kolumda durdu öyle. Kan aldırma sonrası zaten bayılacak gibi oldum. Kısacası korkuyorum ve ne yapmam lazım?

Bakma ya da gözlerini kapat hiçbir şey hissetmiyorsun zaten. Şu aşı ve kan alınan iğnelerden korkan insanlar nedense aşırı rolcüymüş gibi geliyor bana.

Vurdura vurdura gecti bende 🤣 Kan verdikten sonra bi' paket meyve suyu gom hicbir seycigin kalmaz. Kan verirken igneye bakma, derin derin nefes al. Acisi gercekten birisi cimdik atmis gibi bir sey kendini rahatlatirsan. Buna odaklan. Hafif bir acisi var, acinin ne kadar hafif oldugunu hissetmeye calisarak beynini kandir.

Derin nefes al dediği anda derin nefes alıp kendini bırakırsan sadece bir sivrisinek ısırması kadar bir şey hissedersin. 6 7 yaşlarımda sık sık hasta olduğumdan bu olayı çözünce artık kalçamı kendim sıyırıp iğne oluyordum o yaşlarda, hala da korkmam iğneden.

Vurdura vurdura gecti bende 🤣 kan verdikten sonra bi' paket meyve suyu gom hiçbir seycigin kalmaz. Kan verirken igneye bakma, derin derin nefes al. Acisi gercekten birisi cimdik atmis gibi bir şey kendini rahatlatirsan. Buna odaklan. Hafif bir acisi var, acinin ne kadar hafif oldugunu hissetmeye calisarak beynini kandir.

Ya acısından değil koluma bir şey girmesi korkutuyor.

Bakma ya da gözlerini kapat hiçbir şey hissetmiyorsun zaten. Şu aşı ve kan alınan iğnelerden korkan insanlar nedense aşırı rolcüymüş gibi geliyor bana.

Ya vallahi ben de aynı fikirdeyim de yine korkuyorum. Bu gece uyuyamayabilirim belki. O kadar korkuyorum.

Şimdiki iğneler mükemmel pıt hemen vuruyor hiç hissetmiyorsun mükemmel vallahi.

Dün şükürler olsun bitti gitti. Kan aldıklarından 5 dakika sonra falan tansiyonum aşırı düştü. Gözlerim falan karardı. 10 dakika boyunca çok kötüydüm. Sonra geçti ve normale döndüm. Hala korkuyorum ama 1 2 yıl daha kan aldırmam herhalde. İçim rahat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı