- Makaleler
- 12
Bu aralar iguana yavrusu almak gibi bir fikri var ailemin, alırsak ben bakacağım. Iguana beslemek zor ve zahmetli mi yoksa basit mi?
Cidden mi? Ciddi soruyorum.Yok ya balık gibi birşey, rahatta kal sen.![]()
Çok detaylı sıcaklık ayarlaması ve nem oranına dikkat etmek gerekiyormuş, öyle mi?@328914 güzel bir ev yap ona. Yamek içinde aynı bol bol yeşillik ver bitti gitti. Bu kadar. Hayvan hayvandır. Evcil hayvanlar arasında çok tercih edilmez tamam ama, bunun ayrımcılığı yapılmamalı.
Bu aralar iguana yavrusu almak gibi bir fikri var ailemin, alırsak ben bakacağım. Iguana beslemek zor ve zahmetli mi yoksa basit mi?
Evet hocam dikkat etmeniz önemli.Çok detaylı sıcaklık ayarlaması ve nem oranına dikkat etmek gerekiyormuş, öyle mi?
Çok ilginç ve güzel canlılar. Uzun zamandır inanılmaz ilgiliyim ve babamın bir arkadaşı iguana sahibi, bize yavru verebileceğini söyledi. Gerçekten azıcık bakmanızı öneririm çok tatlılar.Hocam yanlış anlamayın ama neden bir insan iguana bakmak istesin ki?
Bir insan neden iguana bakmak istemesin ki?Hocam yanlış anlamayın ama neden bir insan iguana bakmak istesin ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.