IKEA Löparbana alınır mı?

Merhaba, daha IKEA LÖPARBANA kullanan var mı ve IKEA'nın malları sağlam mıdır? Bilen, kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum.

IKEA'nin kalitesi orata dusuk seviyedir tavsiye konusunda masa disinda tavsiyede bulunmam ama bana sorarsaniz Amazon'da biraz indirim kovalayip Hawk'in oyuncu koltuklari 5 6 binlere iniyor onlari tavsiye ederim

IKEA'nin kalitesi orata dusuk seviyedir tavsiye konusunda masa disinda tavsiyede bulunmam ama bana sorarsaniz Amazon'da biraz indirim kovalayip Hawk'in oyuncu koltuklari 5 6 binlere iniyor onlari tavsiye ederim
bana biraz acil lazım ondan hemen almak istiyorum. Peki 5 6 bin fiyat bandına başka alabilceğim koltuk varmı illa oyuncu olucak diye birşey yok sağlam olsun uzun ömürlü olsun yeterli.

Bana biraz acil lazım ondan hemen almak istiyorum. Peki 5 6 bin fiyat bandına başka alabileceğim koltuk var mı illa oyuncu olacak diye bir şey yok sağlam olsun uzun ömürlü olsun yeterli.

Kanka arastirdim ama ortalama 8 k olmus koltuklarda ben ofis koltugundan devam ediyorum bu yuzden :D

Merhaba, daha IKEA LÖPARBANA kullanan var mı ve IKEA'nın malları sağlam mıdır? Bilen, kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum.
Ben kullanıyorum yaklaşık bir aydır ve memnunum, ergonomik ve sert bir koltuk istiyorsanız tavsiye edilir. Tasarımından dolayı sağlamdır düşüncesiyle aldım ve şimdilik öyle de görünüyor ama uzun vadede nasıl olur bilemem, IKEA mallları biraz piyangodur. Çelik iskelet sistemi kaynak yerlerinden su koyuvermezse uzun yıllar dayanabilir gibi.

Sırt bölgesi sert, oturma bölgesi orta sertlikte. Montajı da oldukça basitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı