S Senatör34 Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #1 Merhaba, Elimde bir notebook, bir adet masaüstü PC mevcut. Kullandığım Logitech MK345 kablosuz klavye mouse mevcut, 2 PC'de tek klavye mouse nasıl kullanırım? Synager diye bir program var ama çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2020
Merhaba, Elimde bir notebook, bir adet masaüstü PC mevcut. Kullandığım Logitech MK345 kablosuz klavye mouse mevcut, 2 PC'de tek klavye mouse nasıl kullanırım? Synager diye bir program var ama çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 12 Mart 2020 #2 Ekranı yansıt yaparak aynı işletim sistemini ve klavye ile fareyi iki ekranda kullanabilirsin Artı 0 Eksi
KS KS S Senatör34 Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #3 JohnConstantine dedi: Ekranı yansıt yaparak aynı işletim sistemini ve klavye ile fareyi iki ekranda kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Birbilerine bağlı değil 2 ayrı PC var biri notebook biri desktop. Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Ekranı yansıt yaparak aynı işletim sistemini ve klavye ile fareyi iki ekranda kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Birbilerine bağlı değil 2 ayrı PC var biri notebook biri desktop.
ÖmerFaruk_56 Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 624 12 Mart 2020 #4 Öyle bir şey mümkün değil sonuçta ayrı iki sistem Artı 0 Eksi
KS KS S Senatör34 Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #5 ÖmerFaruk_56 dedi: Öyle bir şey mümkün değil sonuçta ayrı iki sistem. Genişletmek için tıkla... Olduğu ile ilgili videolar mevcut. Artı 0 Eksi
ÖmerFaruk_56 dedi: Öyle bir şey mümkün değil sonuçta ayrı iki sistem. Genişletmek için tıkla... Olduğu ile ilgili videolar mevcut.
OscarLONG Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 138 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hospitality I.T. Manager 13 Mart 2020 #6 Her iki bilgisayarda aynı network üzerinden internete bağlı ise, microsoft remote desktop'u kullanarak mesale notebookunu kullanarak masa üstüne bağlanabilirsin. Artı 0 Eksi
Her iki bilgisayarda aynı network üzerinden internete bağlı ise, microsoft remote desktop'u kullanarak mesale notebookunu kullanarak masa üstüne bağlanabilirsin.