Astrein Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 6 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #11 Yener K. dedi: Hocam galiba sizin RAM bu. Piyasada bulunmayan demiş doğru. Hepsiburada 800 TL falan istiyor. Bence değerlendirin. RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Hocam faturalı ve garantili. Genişletmek için tıkla... 2. el olarak tedarik edebileceğimi biliyorum ancak bu konuda 2. ele bulaşmak istemiyorum ne yazık ki.
Yener K. dedi: Hocam galiba sizin RAM bu. Piyasada bulunmayan demiş doğru. Hepsiburada 800 TL falan istiyor. Bence değerlendirin. RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Hocam faturalı ve garantili. Genişletmek için tıkla... 2. el olarak tedarik edebileceğimi biliyorum ancak bu konuda 2. ele bulaşmak istemiyorum ne yazık ki.