İki farklı kişiliğin olması

Elbette, herkesin fikri önemlidir benim için. Dinliyorum sizi.
Boku no Hero Academia (4 sezon 2 film), Charlotte, Darling in The Franxx (geçenlerde izledim gerçekten güzel), Fairy Tail, Angel Beats, Sewayaki Kitsune no Senko-San. Bunları muhtemelen izlemişsinizdir ama bir daha izlemeye değer hepsi. Zaman geçirmek için birebir.

Tavsiye olarak film-dizi türevi şeylerden çok kitaplara gömülmenizi tavsiye ederim meraklı, ilgili olduğunuz bir konuyu barındıran bir kitaba. İnsan kitaptaki olayları anlamaya ve betimlemeye çalıştıkça gündelik hayattan uzaklaşabiliyor.

Boku no Hero academia (4 sezon 2 film),charlotte, darling in the franxx (geçenlerde izledim gerçekten güzel),fairy tail, angel beats, sewayaki kitsune no senko-san. Bunları muhtemelen izlemişsinizdir ama bir daha izlemeye değer hepsi. Zaman geçirmek için birebir.

Yok hocam, sadece naruto, naruto shippuden, demon slayer ve death Note izledim. Fazla dizi izleyen birisi değilim. Ama teşekkürler önerileriniz için.
Tavsiye olarak film-dizi türevi şeylerden çok kitaplara gömülmenizi tavsiye ederim meraklı, ilgili olduğunuz bir konuyu barındıran bir kitaba. İnsan kitaptaki olayları anlamaya ve betimlemeye çalıştıkça gündelik hayattan uzaklaşabiliyor.

Evet hocam elime 60 tane falan okumadığım kitabım var, canım okumak da istemiyor. Eskiden HP serisinin 700 sayfalık kitabını 2 günde bitirmiştim. Şimdi ise 50-60 sayfa okusam kendimi kral gibi hissediyorum.

Hocam zaten anlatırsam, konu çok karışır. Sadece, sorun benim değil daha çok ailemin sorunu. Ben konuşurum sıkıntı değil ama olayların karmaşık hale girmesini istemiyorum. Sağ olun hocam yardımlarınız için. Diğer kısımlar için tavsiyeniz var mı?

Hocam o zaman çok önermediğim bir şey sunuyum. Bir hedef koyun kendinize. Hayatınızı onun üstüne yaşayın. Bir akarabamdan örnek vereyim. Çocuk anne ve babasını yılda bir bile görmüyordur belki. Spora taktı kafasını. Hayatı tamamen spor üstüne. Böylece acılarını bastırıyor. Siz de böyle bir uğraş bulup tüm gücünüzü ve aklınızı o uğraşa haracayabilirsiniz. Kafanızı meşgul tutarsanız hayat daha az acılı olur. Benim kendi yöntemim şu: Hayal kurmak. Ben hayallerimde yaşarım. Bazen sisayasetçi bazen bir doktor olur konuşma yaparım. Anlık zevk ve hazlar verirdi bunlar insana. Deli değilim, konuşmayı zihnimde hayal ederim. Bu beni meşgul eder. Ve sıkıntılarımı unutturur.

Yok hocam, sadece naruto, naruto shippuden, demon slayer ve death Note izledim. Fazla dizi izleyen birisi değilim. Ama teşekkürler önerileriniz için.
Buyrun bir kaç tavsiye de benden: Himouto! Umaru-chan (sevimlilikten boğulabilirsiniz), Ouran High School Host Club, Erased (japonca ismi vardı da unuttum), Angels of death, Karakai Jouzu no Takagi-san.

Hocam o zaman çok önermediğim bir şey sunuyum. Bir hedef koyun kendinize. Hayatınızı onun üstüne yaşayın. Bir akarabamdan örnek vereyim. Çocuk anne ve babasını yılda bir bile görmüyordur belki. Spora taktı kafasını. Hayatı tamamen spor üstüne. Böylece acılarını bastırıyor. Siz de böyle bir uğraş bulup tüm gücünüzü ve aklınızı o uğraşa haracayabilirsiniz. Kafanızı meşgul tutarsanız hayat daha az acılı olur. Benim kendi yöntemim şu: Hayal kurmak. Ben hayallerimde yaşarım. Bazen sisayasetçi bazen bir doktor olur konuşma yaparım. Anlık zevk ve hazlar verirdi bunlar insana. deli değilim, konuşmayı zihnimde hayal ederim. Bu beni meşgul eder. Ve sıkıntılarımı unutturur.

Teşekkürler hocam, ilginiz için.

Buyurun birkaç tavsiye de benden: Himouto! Umaru-chan (sevimlilikten boğulabilirsiniz),ouran High school host club, erased (Japonca ismi vardı da unuttum),angels of death, karakai jouzu no takagi-san.

Teşekkürler hocam, mutlaka bakacağım. Himouto! Umaru-chan ilgimi çekti yalan söylemeyemem.
Galiba animeyi çok fazla izliyorsun knk biraz düşür harbi diyorum manyak olursun.
Naruto animesini 4 günde bitirdim.Shippuden'i de 2 haftaya bitiririm.Fazla değil benim için.Bir gecede 26 bölüm anime izleyip üzerine mangasını bitirmiştim.

Teşekkürler hocam, mutlaka bakacağım. Himouto! Umaru-chan ilgimi çekti yalan söylemeyemem.

Naruto animesini 4 günde bitirdim.Shippuden'i de 2 haftaya bitiririm.Fazla değil benim için.Bir gecede 26 bölüm anime izleyip üzerine mangasını bitirmiştim.
Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum😂😂

Kendi kendinize destek olabilirsiniz. Ben 11 yaşında iken herkes beni mutlu sanardı ama ben çok mutsuzdum, neredeyse depresyona girecektim o yaşta. Sonra kendimle yalnız kalmaya başladım sorunların ne olduğuna, nasıl bir çözüm bulabileceğimi düşündüm. Beni mutsuz eden olayları takmamaya, sevdiğim şeylere sımsıkı sarılmaya başladım. Tabi bu bende işe yaradı diye herkes de işe yarar diye bir kural yok. Sadece bir tavsiye. Anime de önerebilirim.
Sonuna kadar katıldığım bir paragraf. İnsanlar kendilerini mutlu edebilirler. Önce sorunları görmeliler ve yalnız kalıp bunu düşünmelidirler. İnsanlar yalnızken zaten kendini onarır gizliden gizliye. Zihninizde yönetimin sizde olduğunu benimsediğinizde her şeyi halledebileceksiniz. Şu an bence kendi sorununuzu fazlasıyla benimsemişsiniz. Bu yanlıştır sizin gibi iyi yürekli bir insan bunların üstesinden gelebilir ne olduğu önemli değil. Siz burada bunu yazıyorsanız bu kötü halinizden kurtulmak istediğiniz için. Kimse sizi kötü insan olarak görememeli ve eğer bu metni okuyan biri sizin kötü bir insan olduğunuzu düşünebiliyorsa bu tamamen onun salaklığıdır.

Kendi zihninizde hakimiyeti kurun. Kendi zihninizi onarın. Tıpkı bir bilgisayar gibi düşünün zihninizi. Dosya sistemi hatalarını denetliyorsunuz şu an. Sonrasında biraz RAM'i işgal eden programları kafamızdan çıkarıyoruz. Dediğimi anladınız mı? Kullanıcı sizsiniz. Kötü düşünceler sadece sizi geri planda tutmaya çalışan kurmacalardır. Kendinize mutlu olmayı ve sorunları halledebileceğinizi gösterebilirsiniz. Ben her yaşadığım problemi kafamda çözerim ve hiçbir zaman sabahleyin kötü uyanmam olası bile olmaz. Zihnimi çok geliştirdiğime inanırım. Sabah kalkınca her kötü düşünce gider. Duygularım adeta tazelenir. Yeni bir güne açılırım. Herşey sizin elinizde. O psikologlara gittiğinizde sizi dinleyecekler ama gerçekten asıl çözümün hiçbir zaman sizde olduğunu göremeyecekler. Olduğunuz yere uzanın ve kendi zihninizde yönetimi alın. Kötü şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Ben mesela zorluklardan güç aldığımı düşünürüm. Bazen biraz zor bir şeyler yaşamayı istediğim olur. Bir defa rüyamda birini silahla alıyor vuruyordum ama çok soğukkanlıydım. Kendimi bu stabil ve anında düşünce ve duygularımı değiştirebileceğim bir hale getirmeyi denedim. Her geçen gün daha da iyileşiyorum bu konuda. Bir gün gelecek kötü düşünceler bende yer etmeyecek. Psikopat mısınız diyorsunuz belki ama olması gereken aslında budur bana göre. İyi düşünceleri yaşarken kapıları açacaksınız. Kötü düşüncelere ise kapıyı kapatacaksınız. Yönetim sizde olduğu sürece bu kapılar sizin kontrolünüzde. Şimdi gidin ve zihninizdeki tahta yeniden oturun kontrolü yeniden alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı