İki farklı modem arasında IP bağlantısı sağlamak

atesh01

Hectopat
Daha fazla  
Evimde 2 adet internet mevcut. 1. Kablonet 2. TTNET. Şimdi şöyle bir konu var ortada. Voicemeeter programını bilenler vardır belki aranızda VBAN aracılığı ile iki farklı PC'deki mic ve kulaklıkları İP vasıtası ile birbirine bağlayabiliyorsunuz. Ben de 2. interneti bağlatmadan önce bunu yapıyordum ancak 2. modem girince işin içine karıştı biraz. Sorum şu. İki farklı modemi sadece birbirinin IP'sine bağlayabilmek istiyorum. Yani program üzerinden iki modemin de IP'sini yazdığımda göremiyorum şu anda. Bu konuda yardımcı olabilecek var ise sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde birden fazla internet olması sizi etkilemez. Voicemeeter ile birbirine bağlayacağınız cihazlar aynı modeme bağlanmış olmalı. Farklı modemlere bağlı ise port açmanız gerekir.

aynı modeme bağlayamıyorum. çünkü yayın bilgisayarı ve oyun bilgisayarının internetleri farklı olmalı. Dün gece KABLONET üzerinden statik ip aldım port açabilmek için ama beceremedim. bu konuda yardımcı olur musun ? hiç bir bilgim yok ama çabuk kavrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…