İki işletim sistemi arasında geçiş yapılamıyor

mimar.mek

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir SSD'de Windows 10 kurulu iken, diğer SSD'ye Windows 11 kurdum. BIOS'um eskiydi onunla ilgili bir işlem yapmadım. Microsoft'un sitesinden doğrudan USB'ye kurulum diski olarak indirdim ve kurdum. Şu an Win10a giremiyorum hatta SSD'yi söktüm çalıştırınca BIOS açılıyor sadece. Nasıl bir yol izleyelim?

BIOS'tan başlangıç diski olan Windows 10 diskini seçtinizmi.
Evet bios ekranındaki boot menüsünde görünüyor ve onu başa alıyorum ama açılışta f7 ile girdiğim menüde sadece win11in kurulu olduğu disk görünüyor

Evet BIOS ekranındaki boot menüsünde görünüyor ve onu başa alıyorum ama açılışta F7 ile girdiğim menüde sadece Windows 11'in kurulu olduğu disk görünüyor.

Bu benim laptopta olmuştu bende yapamamıştım HDD görmüyordu eski bir şeydi kullanmıyorum şu an.

Komut istiminde yönetici olarak "bcdboot D:/windows" Windows 10'un kurulu olduğu disk ismini yazarak dener misin?

D yerine windows 10 dosyalarının olduğu disk ismini yazıcaksın

Yaptım Arkadaşlar Biosu kurcaladım bayağı muhtemelen uefi diye bir şeyi kapattım oldu. Teşekkürler.
Komut istiminde yönetici olarak "bcdboot D:/windows" Windows 10'un kurulu olduğu disk ismini yazarak dener misin?

D yerine windows 10 dosyalarının olduğu disk ismini yazıcaksın
bunu da not alayım win11in ssdsini taktığımda yine olursa bunu denerim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…