İki kez Polonya vize reddi sonrası ne yapılmalı?

499319

Hectopat
Ağustos 2024 tarihinde vfs globalden vize başvurusu yapmıştım, bir ay sonra vize sonucum red idi. Vize reddine itiraz için tekrar başvurduğumda itirazım da red verildi. Yakın zamanda tekrar başvurmak istiyorum. Sizce ne zaman yapmam daha mantıklı olur ve başka konsolosluk denemem gerekli midir? (başvurum 10.maddeden red yedi ve vizem öğrenci vizesiydi)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-10 202758.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-10 202758.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 71
Ben masterı orada yapayım diyordum(iyi şirketler vardı), dil kursuna gidip kayıtlar açıldığında mastera kayıt olurum dedim, hazırlıktan daha yeni red yedim 8 ve 10'dan(her şeyim tam apostillerim banka hesaplarım yani dosyam dolu dolu) itiraz etmeye gitmeyeceğim; tamamen politik sorunlardan yaş cinsiyet farketmeksizin keyfi red veriyorlar kimisinin eğitimi devam ediyor red yiyor eğitimine gidemiyor okul yarıda kalıyor; yarı dönemde ingilizcen iyi ise deneyebilirsin; ben direkt mastera gideceğim farklı bir ülkeye, polonya ile uğraşamam zamanımı ve paramı çalıyorlar şu aralar tüm lisans öğrencileri polonya deniyor, hazırlıkta tüm sınıflar türk.

Ben Master'ı orada yapayım diyordum(iyi şirketler vardı), dil kursuna gidip kayıtlar açıldığında mastera kayıt olurum dedim, hazırlıktan daha yeni red yedim 8 ve 10'dan(her şeyim tam apostillerim banka hesaplarım yani dosyam dolu dolu) itiraz etmeye gitmeyeceğim; tamamen politik sorunlardan yaş cinsiyet fark etmeksizin keyfi red veriyorlar kimisinin eğitimi devam ediyor red yiyor eğitimine gidemiyor okul yarıda kalıyor; yarı dönemde ingilizcen iyi ise deneyebilirsin; ben direkt mastera gideceğim farklı bir ülkeye, Polonya ile uğraşamam zamanımı ve paramı çalıyorlar şu aralar tüm lisans öğrencileri Polonya deniyor, hazırlıkta tüm sınıflar Türk.

Doğrudur vallahi hocam mart ayında tekrar başvuracağım ama direkt üniversite bölümü olarak başvuracağım çünkü dediğiniz gibi hazırlık öğrencilerine vermiyorlar etrafımda bayağı red yiyen hazırlık öğrencisi var ama tanıdığım tek birine çıktı oda tıp okuyordu Polonya'da geçmişi vardı. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Ağustos 2024 tarihinde vfs globalden vize başvurusu yapmıştım, bir ay sonra vize sonucum red idi. Vize reddine itiraz için tekrar başvurduğumda itirazım da red verildi. Yakın zamanda tekrar başvurmak istiyorum. Sizce ne zaman yapmam daha mantıklı olur ve başka konsolosluk denemem gerekli midir? (başvurum 10.maddeden red yedi ve vizem öğrenci vizesiydi)

Work and travel deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı