iki monitör arası geçiş ayarı nasıl yapılır?

AykutAlpp

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 2. monitör bağladım, bazı özel işlemlerimde kullanacağım ama mouse sürükleyip diğer monitöre geçiş yapabiliyorum. Geçiş durumunda bir kısıtlama yapmak mümkün mü?
Örneğin, klavyeden atadığım tuşa tıkladığımda 2. monitöre geçebileyim, bunun dışında geçiş olmasın gibi bir ayar var mı?
Şu an, direkt mouse sürüklediğimde geçtiği için 2. monitöre bilgisayar kullanımımı etkiliyor. 2. monitörü kasa içi ekran olarak ayarladım, siyah bandı çıkartıp şeffaf yaptım. Bu sebeple 2. monitöre geçtikçe fareyi tekrar ana monitöre almakta zorlanıyorum.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Kısacası, 2. monitöre fareyi sürükleyip geçmek istemiyorum, bir tuşa bastığımda geçebileyim gibi bir çözüm arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sekilde 1. monitoru yukari dogru surukleyip apply (uygula) derseniz mouse 2. monitore gitmez. Bunu tus atamasiyla yapmak icin galiba displayfusion diye bir uygulama ile yapiyordunuz arastirmanizi oneririm

Aynen bu konumlandırma olayını biliyorum bu şekilde kullanıyorum zaten sadece tuş ataması daha bir işimi kolaylaştıracak. Dediğiniz uygulamayı biraz araştıracağım cevabınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…