İki monitör bağlamak için 2 metrelik kablo önerisi

Acemi Kaşif

Kilopat
Anakartımın bilgileri: PRIME B450M-K|Anakart|ASUS Türkiye

İlk monitörümün bilgileri: GW2780T

İkinci monitörümün bilgileri: G2590VXQ

Eklemeyi unutmuşum: Ekran kartım Amd Radeon RX 6700 XT

Bu iki monitörü bu anakartta kullanabilmek için hangi kabloları almalıyım, ürün önerisi yapmak ister miydiniz?

2 metrelik, görüntü kalitesini vs etkileyemen kablo önerisi var mıdır?

Son düzenleme:
Herhangi bir şey kullanmana gerek yok, monitörün kutusundan DP kablosu çıkmış olması lazım onu ya da HDMI kablosu kullanman yeterli. Ekran kartının modeli ya da markası da önemli değil. Laptopu da başka bir monitöre bağlayabilirsin. Sadece DP ya da HDMI kablosu yeterli.

DP daha iyi diyorlar, kasa için DP, laptop ve konsol için HDMI kullanıyorum şahsen.

Herhangi bir şey kullanmana gerek yok, monitörün kutusundan DP kablosu çıkmış olması lazım onu ya da HDMI kablosu kullanman yeterli. Ekran kartının modeli ya da markası da önemli değil. Laptopu da başka bir monitöre bağlayabilirsin. Sadece DP ya da HDMI kablosu yeterli.

DP daha iyi diyorlar, kasa için DP, laptop ve konsol için HDMI kullanıyorum şahsen.

Kasam 2 metre uzakta olduğundan, 2 metrelik kablo ancak yeter gibi hissediyorum.

Dp kablosu önerisi var mıydı ve benim sistemde iki monitör içinde dp yeri var mıydı ki?

Bu kablo benim sistem için iyi bir seçenek midir? Sadece 1 tane bu DP kablodan takabiliyorum sanırım, GW2780T ekranım için takmak istiyorum.

İkinci monitörüm G2590VXQ içinse 3 metrelik hdmi kablo önerisi var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı