İki monitörden biri kapatıldığında sistemle bağlantısı kesiliyor

SamJam

Hectopat
Katılım
15 Mart 2019
Mesajlar
109
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

MSI 27" OPTIX MAG271C 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved VA Gaming Monitör | ITOPYA ---- MSI 31.5" OPTIX MAG322CQR RGB 165Hz 1ms 2xHDMI DP USB-C 3xUSB HDR VA WQHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA

Bu iki monitörü kullanıyorum. Oyun oynarken ufak olanı açma kapama tuşunda kapatıyorum. Fakat kapattığım monitör tamamen devreden çıkıyor. Yani o anda bilgisayara tek monitör bağlı gösteriyor. Halbuki eskiden kullandığım monitörleri kullanmadığım zaman kapatsam dahi hâlâ iki monitör sisteme bağlı gösteriyor. Neden olabilir? Sorma sebebim ise monitörü kapatınca açık olan monitör bir iki saniye kapanıp geri açılıyor teke düştüğü için monitör sayısı. Haliyle bu da rahatsız edici bir durum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de 1 eski 1 de yeni monitör var ve durumları sizinkiyle aynı. Eskiyi kapatınca bilgisayarda görünmeye devam ediyor, yeniyi kapatınca bilgisayardan bağlantısı kesiliyor. Sanırım bu çalışma prensipleriyle alakalı bir durum. Değiştirebileceğimizi düşünmüyorum ama belki de bir yolu vardır. Takipteyim.
 
Bende de 1 tane LG monitör var fazla yeni değil bir tane de Casper'ın eski monitörü var ikisini de açma kapatma tuşuna basarak kapatsam da görüntü ayarlarında hala gözüküyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı