İki sistemde SSD değiştirme

@Maomao O zaman burada yazdığım gibi yapıyorum. Sistemleri çalıştırmadan düm düz SSD'lerin yerlerini değiştiriyorum ve USB ile boota girip yapıyorum değil mi ?

@Syeux evet hocam, SSD'yi taktıktan sonra kurulum USB'sini boot edip SSD'ye kurulumu gerçekleştirin.

Aşağıdaki kısma gelince sizin de ekranınızda buradakilere benzer farklı kısımlar görünecek. Hepsini sil yapın. SOnra hepsi tek bir parçada birlemiş olacak. İşte o zaman tamamen sıfırlanmış olur SSD'niz. Sonrasında biçimlendirilmemiş alanı seçip YENİ menüsüne tıklayıp ilerleyin. Wİndows yüklemesine başlayın.

Eğer sisteminize başka bir disk takacaksanız diğer hepsini çıkarın sisteminizden. Sadece SSD takılı kalsın. Yoksa yanlışlıkla diğerlerini de silersiniz falan mazallah silinmemesi gereken yedekleme HDD'niz falansa sorun olur.

Hayır başka bir disk yok zaten. Bilgisayarda sadece taktığım USB ve eski sistemden taktığım SSD takılı olacak.

Teşekkürler yardımlarınız için, yaptıktan sonra güncelleme girerim ihtiyacı olan arkadaşlar da yararlanır.

Konuda konuştuğumuz gibi yaptım sorunsuz kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…