İki SSD arası bilgi aktarımı nasıl yapılır?

Mehmet Demirr

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle laptopumda tek M.2 SSD girişi var ve yeterli gelmediği için 1TB SSD'ye geçiş yapmak istiyorum ama hazırda takılı olan SSD'nin içindeki tüm bilgileri yeni SSD'ye aktarmak istiyorum. İkisi aynı anda takabilme imkanım yok. Bu işlemi nasıl yapabilirim?

Öncelikle laptopumda tek M.2 SSD girişi var ve yeterli gelmediği için 1TB SSD'ye geçiş yapmak istiyorum ama hazırda takılı olan SSD'nin içindeki tüm bilgileri yeni SSD'ye aktarmak istiyorum. İkisi aynı anda takabilme imkanım yok. Bu işlemi nasıl yapabilirim?
Harici bir HDD alıp ona aktarabilirsin ya da M2'ni harici olarak kullanabilmek için böyle bir kutu/kızak alman gerek.

Laptop modelini yazmıştım ama Link bu.
Attığınız ürün gayet güzel gözüküyor bu şekilde hiç çıkartmadan kullansam bir sorun olur mu?
Gördüm modeli, tek SSD girişi var içinde, iki olsaydı ona takardın.

1TB'yi takıp kurulum yapıp, içindeki kaçsa onu kutuyla yedek olarak kullanabilirsin.

Gördüm modeli, tek SSD girişi var içinde, iki olsaydı ona takardın.

1TB'yi takıp kurulum yapıp, içindeki kaçsa onu kutuyla yedek olarak kullanabilirsin.
Bağlantı sorunu olmadan içine gerekli programlarımı kurup kullanabilir miyim?
Ayrıca laptop a Sata ssd takmak içinde ayrılmış bölüm yok sanırım, eğer varsa sata ssd de alabilirim.

Bağlantı sorunu olmadan içine gerekli programlarımı kurup kullanabilir miyim?
Ayrıca laptop a Sata ssd takmak içinde ayrılmış bölüm yok sanırım, eğer varsa sata ssd de alabilirim.
Bak istersen kendi sitesinden ne var yok, kutusuz çözüm göremedim.

Bağlantı sorunun USB girişi olması olacak, tam performans kullanamazsın. Bu yüzden 1TB'yi sisteme koy, diğeri yedek olsun diyorum.

Ya mevcut diski bir buluta yedekle yada usb girişine başka bir disk takarak oraya kopyala

Bak istersen kendi sitesinden ne var yok, kutusuz çözüm göremedim.

Bağlantı sorunun USB girişi olması olacak, tam performans kullanamazsın. Bu yüzden 1TB'yi sisteme koy, diğeri yedek olsun diyorum.
Kendi sitesinde yeterli bilgi göremedim m2 kısmı bile yazmıyordu baktığımda. Teşekkürler.

Ya mevcut diski bir buluta yedekle yada usb girişine başka bir disk takarak oraya kopyala
Buluta yedekleme şansım maalesef yok sanırım usb girişine disk takarak kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı