İkinci el 25+ yaş üstü araç almak mı sıfır motor mu almak mı?

rahatdur

Femtopat
Daha fazla  
25-30+ yaş üstü araba almak mı mantıklı yoksa bilindik marka sıfır 250CC ve üstü motosiklet almak mı?
Soruyu sorma sebebim malum ülke ekonomisi ve ne yaparsam yapayım legal yoldan, helal Max 200-300k para toplayabiliyorum ülke ekonomisi.
Belimizi doğrultmaya müsaade etmiyor bizi alternatifler aramaya mecbur ediyor. Ekonomik olarak mantık çerçevesi içinde hangisini tercih etmeliyim sizce?

Son düzenleme:
Senin yaşantına göre değişir bu. Ailenizde araba yoksa araba tercih sebebi olur. Ama araba var ise ailende motor çok büyük + olur. Ben motor tercih ettim araba yerine çünkü normal düzgün bir araba almak istesem 700-800 den başlıyor. Sıfır motor aldım 150 bine aylardır sürüyorum.

Ben ikisini de almam. Nakit çok değerlendi şu sıralar onu gidip 25 yaş hurdaya bağlamazdım. Motor da tercih meselesi. 6 yıldır sürüyorum bence motor ulaşım aracı değil. Zevkine binilebilecek bir araç.

Senin yaşantına göre değişir bu. Ailenizde araba yoksa araba tercih sebebi olur. Ama araba var ise ailende motor çok büyük + olur. Ben motor tercih ettim araba yerine çünkü normal düzgün bir araba almak istesem 700-800 den başlıyor. Sıfır motor aldım 150 bine aylardır sürüyorum.
Bajaj pulsar mı aldınız?

Senin yaşantına göre değişir bu. Ailenizde araba yoksa araba tercih sebebi olur. Ama araba var ise ailende motor çok büyük + olur. Ben motor tercih ettim araba yerine çünkü normal düzgün bir araba almak istesem 700-800'den başlıyor. Sıfır motor aldım 150 bine aylardır sürüyorum.

Ailemle ikamet etmiyorum uzun zaman oldu işe gidip gelebileceğim taşıta ihtiyacım var 25-30 yaş üstü araç alan tanıdıklarımdan gördüğüm kadarıyla sanayiden çıkamıyorlar çok ta memnun değiller işe gidip gelmek bazen nadir de olsa uzun yola çıkmak için ikinci el araç mı tercih edeyim sıfır motosiklet mi karar veremedim ancak motosiklet tarafı ağır basıyor.

Ben ikisini de almam. Nakit çok değerlendi şu sıralar onu gidip 25 yaş hurdaya bağlamazdım. Motor da tercih meselesi. 6 yıldır sürüyorum bence motor ulaşım aracı değil. Zevkine binilebilecek bir araç.

İşe gitmek için olsun market AVM gibi yerlere gitmek için vs mutlaka bir taşıt lazım oluyor artık toplu ulaşım araçları çile ve eziyete dönüştü 21.yüzyıl dayız çoktan tarihe karışmalıydılar.
Elimiz de taşıt olması şart artık taşıtsız olmuyor hiçbir işini halledemiyorsun taşıt olmadan.

İşe gitmek için olsun market AVM gibi yerlere gitmek için vs mutlaka bir taşıt lazım oluyor artık toplu ulaşım araçları çile ve eziyete dönüştü 21.yüzyıl dayız çoktan tarihe karışmalıydılar.
Elimiz de taşıt olması şart artık taşıtsız olmuyor hiçbir işini halledemiyorsun taşıt olmadan.

Motor çok yorucu bir alet. Ben bezdim artık. O yüzden önermem, el mahkumsa ikisi arasında motoru tercih ederim gerçi ama bende D250 var mesela 9 aydır sürmüyorum o derece :D Otobüs candır. Gerçi son yıllarda anası bellendi otobüslerin seferler çok azaldı ağız ağıza gidiyoruz Ankara'da.

Motor çok yorucu bir alet. Ben bezdim artık. O yüzden önermem, el mahkumsa ikisi arasında motoru tercih ederim gerçi ama bende D250 var mesela 9 aydır sürmüyorum o derece :D otobüs candır. Gerçi son yıllarda anası bellendi otobüslerin seferler çok azaldı ağız ağıza gidiyoruz Ankara'da.

Tercihim motordan yana olacak gibi çünkü 25-30 yaşında hurdaya para verilmez yazık.
Bu ülkede hurdaların yıllar geçtikçe fiyatı düşeceğine tam tersi fiyatı yükseliyor km yapıyor yetmiyor kazaya darbelere maruz kalıyor gövdesi çürüyor ona rağmen fiyatı yükseliyor piyasayı anlamak zor. Otobüs beni de bezdirdi gittim 50CC scooter aldım şimdilik onunla idare ediyorum 2 yıl aralıksız işe otobüsle gittim tiksindim artık yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı