Alıcı İkinci El 31.5''+ 144 HZ 1440P Monitor

Seasonic

Megapat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Developer
Merhaba arkadaşlar, monitör almak istiyorum fakat gerek dolar kuru gerekse stok sıkıntıları beni çıldırtıyor. Bundan dolayı eğer güzel bir tane bulabilirsem ikinci el bir monitor almak istiyorum. Kafamda marka yada kesinlikle şu ürünü alacağım diye bir düşünce yok. O yüzden aradığım kriterleri söyleyeyim:

Ekran Boyutu: 31.5''+
Ratio: 16:9
GSYNC: Mümkünse olsun, fakat olmasa da problem değil.
Çözünürlük: 1440P (2K)
Panel Tipi: Kesinlikle TN olmayacak. VA panel öncelikli tercihim. IPS contrast değerlerinden dolayı sıcak bakmıyorum.
Delay: 1ms

Bütçem: 4000-4500TL civarı.
Kullandığım ekran kartı: MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR5X 352Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

ViewSonic XG3240C 32" 4ms(HDMI+Display) 144Hz Kavisli Oyuncu Fiyatı

2K 144Hz VA panel 32 inç kavisli. O bütçe ile sıfır alabiliyorsunuz neden 2. el istediniz anlamadım. 1ms ya da 4ms sizin için inanılmaz bir fark yaratmaz bence. Ancak karar sizin yine tabii.
Bu monitörü dün iade ettim 1 haftadır kullanıyorum zaten. Bundan önce de Samsung 32'' chg70 kullandım onu da iade ettim. İlk monitörümü iade etme nedenim tamamen siyah ekranda ekranın ortasında yukarıdan aşağıya yeşil bir dikdörtgen gözüküyordu. Ondan Samsung'u iade ettim ViewSonic aldım. Sonra bir baktım onda da aynı mevzu var. Sanırsam Curvedden yapıyor. ViewSonic kargo hasarlı gelmişti, deterjan işlemiş kutuya yırtmış. Monitör belki 1 ay sonra bozulacaktı. Ayriyetten iki monitörü de kullandım ve Samsung'un ki daha güzeldi. Eğer ViewSonic iadem kabul olursa şuan Samsung indirimde direk onu alacağım.

Samsung LC32HG70 31.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync QHD Fiyatı
SAMSUNG 31,5" LC32HG70 1ms(MPRT)/144Hz HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör - monitörü aldım çok memnunum hb de indirim vardı 3800 tl ye aldım. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı