İkinci el 8500-9500 TL bütçeye laptop önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu huaweinin oyun testi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Msi'ın oyun testi.

10000 anlaştık bir de bu var i5-1035G1 ve MX 330 iyi bir seçenek olabilir mi hocam
Link varmı ?

bu Huawei'nin oyun testi
MSI'ın oyun testi.

Link var mı?

Lenovo Laptop 13500 yazmış lakin 10000 anlaştık

Lenovo Laptop 13500 yazmış lakin 10000 anlaştık

Link açıldımı

Lenovo Laptop 13500 yazmış lakin 10000 anlaştık.

Link açıldımı.

Alınır hocam güzel bilgisayar MSI'da iyi ama malzeme kalitesi olarak Lenovo daha iyi sende eski istemessin açıkçası performans olarak MSI ama 720P'de 60 FPS sabit verir Lenovo GTA 5 alabilirsin Lenovo'yu aldıktan sonra paran olursa termal macun ve RAM takviyesi yap daha iyi olur 16 GB RAM daha iyi olur ama kendin bilirsin hayırlı olsun.

Alınır hocam güzel bilgisayar MSI'da iyi ama malzeme kalitesi olarak Lenovo daha iyi sende eski istemessin açıkçası performans olarak MSI ama 720P'de 60 FPS sabit verir Lenovo GTA 5 alabilirsin Lenovo'yu aldıktan sonra paran olursa termal macun ve RAM takviyesi yap daha iyi olur 16 GB RAM daha iyi olur ama kendin bilirsin hayırlı olsun.

Elimde tek modül 16 GB RAM ve 1TB SSD'ye sahibim hocam o halde Lenovo olanı alıyorum bana yakın şehirdekini

Al hocam ama ssd ve ram uyumlu olurmu bilemem.

sen takıcaksan ayrıyetten.

RAM modelim bu hocam

Al hocam ama SSD ve RAM uyumlu olur mu bilemem.

Sen takacaksan ayrıyeten.

Ve bu cihaz var bununla da 9500 anlaştık fakat ekran kartı var mı bilmiyor

Lenovo ile Dell arasında kaldım. Dell işlemci olarak önde

Son düzenleme:

RAM modelim bu hocam

Ekran kartını öğren onun.

RAM modelim bu hocam

28 wat işlemci Dell daha iyi ama ekran kartı öğrenmek lazım.

Ekran kartını öğren onun.

Merhaba hocam konuyu hortlatmış olmayim geri dönüş yapmak istedim ikinci el satıcılar biraz sakat çıktı bütçe yükseltip bu cihazı satın aldım
İşin tuhaf yanı işlemcinin grafiği ile oynaya biliyorum 8 GB RAM olmasına rağmen 40-50 arası dolanıyor şimdilik garantisi bitince kapağını açıp yükseltme yapacağım

Yeni konular

Geri
Yukarı