İkinci el Aerocool Project 7 P7-850W 80+ Platinum alınır mı?

Bütçe
3000

Strow

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba, sarı sitede bu ürünü buldum. Aşağıdaki sistemimi upgrade edeceğim, güç kaynağının uzun ömürlü ve ileriye dönük olmasını istediğim için bu güç seviyesine karar kıldım. Bu model hakkında bazı kötü yorumlar okudum ancak bazı kişiler de iyi bir ürün olduğunu söylüyor. Kararsız kaldım açıkçası, sizce alınır mı? Bu arada alacağım ürün 2018'de alınmış ve 6 ay kullanıldıktan sonra kutusuna konularak rafa kaldırılmış. Yani aslında yaşlı ama az kullanılmış, eksik kablosu veya hasarı da bulunmamakta. Değerli yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Şu anki sistemim;
MSI A320M Pro VD/S
AMD Ryzen 5 3600X 4.4GHz 6 Core 12 Thread
STRONG M4-12XPRO 12 CM RAINBOW 135W TDP Kule Tipi Soğutucu
MSI GTX 1050Ti Gaming X 4GB
Kingston 2x8GB 2400MHz 16CL
Samsung 870 Evo 1TB
Seagate Barracuda 1TB
Frisby Foem 400W
Corsair 4000D Airflow

Upgrade edeceğim hali;
GIGABYTE B550 GAMING X V2
AMD Ryzen 5 3600X 4.4GHz 6 Core 12 Thread
STRONG M4-12XPRO 12 CM RAINBOW 135W TDP Kule Tipi Soğutucu
ASUS RX6700XT 12GB
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 3600MHz CL16 RGB
Samsung 870 Evo 1TB
Seagate Barracuda 1TB
Aerocool Project 7 P7-850W 80+ Platinum
Corsair 4000D Airflow

Alınabilir. Güzel bir PSU. Ne kadara alacaksınız?

Alınabilir. Güzel bir PSU. Ne kadara alacaksınız?
Pardon hocam, onu belirtmeyi unutmuşum benim hatam. Anlaştığımız ücret 2500TL hocam, internetten baktığımda sıfırı 4.369,01 TL gözükmekte ama sıfırında "AE" olarak ekstra bir model kodu var onun olayını çözemedim.

2500TL bayağı uygun. Alınabilir. Yalnız 6 ay kullanıldığına emin misiniz?

İç bileşenleri güzel de sorunlu görünüyor.

2500TL bayağı uygun. Alınabilir. Yalnız 6 ay kullanıldığına emin misiniz?
Satıcının kendisi öyle beyan ediyor hocam, ben de onun yalancısıyım açıkçası. Anlattığına göre ürünü 2018'de almış, 6 ay boyunca kullandıktan sonra kaldırmış ve yurtdışına çıkmış. Yurtdışında olduğu sürece boşta durmuş, geçtiğimiz aylarda ürünü kullanmış ve çalışıyormuş. 6.5 yıl boyunca kullanılmayınca arızalanmış olma ihtimaline karşı sormuştum da ondan söylemişti.

Kondansatörler çalısmasa bile ömrü kısalıyor. Yani yine yorgun bir unite alabilme olasılığın var. Bunun dısında yikarida atilan kaynakta sorun yasayan kisiler olmus. Özellikle yukte reset atma gibisinden. Dedikleri gibi fan kontrolcusu kronik sorunluysa pek alinasi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…