Arkadaşlar selam, uzun 1 yıla yakındır APU sistem kullanıyordum dayımın yanında çalışıp biraz para biriktirdim. Hiç düşünmeden de gittim RX 6600 ekran kartım aldım 2.el şimdi şöyle işlemcim Ryzen 3 2200G. Pek hesapladığım gibi olmadı işlemci de değiştirecektim ama elimde o kadar para kalmadığından değiştiremiyorum bu haliyle de darboğazdan çoğu oyunu oynatmıyor. Annem babam birkaç kere paranı harcamasaydın oğlum, paranı boşa verme gibi şeyler söylediler haliyle içime oturdu 12.sınıfa geçtim elime bir miktar para kaldı ama aslına bakarsanız oyun oynayabilecek miyim bilmiyorum. Üstüne üstlük darboğaz konusunu geçtim bir de kasam kötü olduğu için kapağı kapalıyken ekran kartı FurMark'ta 88 dereceyi gördü açıkken Max 78 açıkken kullanmak da pek içime sinmiyor çok tozlanır falan dediler. Kısacası çok hevesle isteyerek aldığım şey bu nedenlerden dolayı içime pek sinmedi. Bu forumdan bulduğum bir arkadaşla Discord üzerinden konuşup anlaştık ve dolap üzerinden aldım. Üründe sıkıntı yok fakat faturasını göndermeyi unutmuş arkadaş şimdi e-fatura bekliyor gelince atacak. Ama ben ilk gördüğümde gittim iade talebi oluşturdum kabul etti zaten bugün veya yarın son günü olması lazım iade talebinin. Yani istesem iade edebiliyorum ama ne yapsam bilemedim? Siz ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: