İkinci El Alışveriş İnsanlara Güvenmeme Sorunu

Hayırlı olsun dostum. Bir an şaşırmıştım.

Hayırlı olsun dostum. Bir an şaşırmıştım.
Teşekkürler. Palit marka aldım. Bu ikinci Palit GTX 1050 Ti kartım. Çok memnunum. CW yok ve ısınmıyor. Fanlar %100 de biraz gürültülü o kadar ve onuda kendim ayarlayınca %100 e çıkıyor. Pek sevilen bir marka değil galiba. Strix GTX 1050 Ti ile karşılaştırma yapmayı planlıyorum. Tabi sahip olan birini bulunca .

Dostum ben marka olayını pek takmıyorum ortalama üstü bir marka olsa yeter. Bende GALAX markasının ekran kartını kullanıyorum. Strix olayına gelince Strix biraz daha performanslıdır o kadar belki bellekleri daha kaliteli kullanılmış olabilir. 5 FPS'den fazla fark olacağını zannetmiyorum o kadar bile değildir belki fark.

Konunu amacından biraz saptık bir yorumda konu için atayım. 24 yaşındayım bu yaşımda bile tedirgin oluyorum bende. Evime gelmelerinde sorun yok fakat benim bakmaya gittiğim eşyalarda bazen ters mahallelerde olabiliyor. Ama en çok gitmeye tedirgin olduğum yerlerde çok güzel ağırlandım, defalarca karnımı doyurmuşlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…