İkinci el anakart ve işlemci alınırken neye dikkat edilmeli?

KawakiTR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ikinci el işlemci ve anakart buldum anakart H410M, işlemci ise i3 10100F bunları toplam 2500 TL satıyor bana dedi ki. Öğrenciysen 2000 olur dedimki şu an 1650 TL param var, daha biriktiremedim bana dedi ki şimdilik onu verirsin ilerleyen zamanda. Yavaş yavaş kalanını ödersin dedi tamam dedim fakat bozuk olup olmadığını anlamam için test etmesi lazım adamın adam parçaları teker, teker satmış son kalan parçalarmış oyun oynamayı bıraktığı için satıyormuş bende test yapamam çünkü alacağım anakartın DDR4 RAM'im yok ne yapacağım bilmiyorum dolandırıcı olabilir mi kul hakkı falan var öyle şey olmaz dedi ama bilmiyorum. Anakartın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarim? (yardımcı olursanız sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı kontrol et, soketleri vs kontrol et herhangi bir kırık ve yamukluk var mı diye. Bana gelip kul hakkı vs. diye zırvalayan bir adama şahsen 2 katı güvensizlik yaşardım. 😃 Tabii ben yaşıyorum diye siz yaşayacaksınız demiyorum yine de test etmeniz daha iyi olur.

Anakartı kontrol et, soketleri vs kontrol et herhangi bir kırık ve yamukluk var mı diye. Bana gelip kul hakkı vs. diye zırvalayan bir adama şahsen 2 katı güvensizlik yaşardım. 😃 Tabii ben yaşıyorum diye siz yaşayacaksınız demiyorum yine de test etmeniz daha iyi olur.

Çok teşekkürler alırken mutlaka dikkat ederim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı