Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 2 Haziran 2020 #11 1 yıl 10 ay
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #12 Mehmet×Alperen dedi: 1 yıl 10 ay Genişletmek için tıkla... Evet hocam miningten emin olabilirsem alacağım ama ürün başka şehirde.
Mehmet×Alperen dedi: 1 yıl 10 ay Genişletmek için tıkla... Evet hocam miningten emin olabilirsem alacağım ama ürün başka şehirde.
Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 2 Haziran 2020 #13 HAYNA dedi: Almadığımız her şeyin fiyatı uçuyor ne yazık ki hocam. Genişletmek için tıkla... İnsan aldığına şükrediyor. Şimdiye kalsaydım şimdiki gibi bir PC olamazdı. HAYNA dedi: Evet hocam miningten emin olabilirsem alacağım ama ürün başka şehirde. Genişletmek için tıkla... İkinci el piyasası da kötüymüş. Benim RX570'te daha jelatinleri duruyor kıyamadım.
HAYNA dedi: Almadığımız her şeyin fiyatı uçuyor ne yazık ki hocam. Genişletmek için tıkla... İnsan aldığına şükrediyor. Şimdiye kalsaydım şimdiki gibi bir PC olamazdı. HAYNA dedi: Evet hocam miningten emin olabilirsem alacağım ama ürün başka şehirde. Genişletmek için tıkla... İkinci el piyasası da kötüymüş. Benim RX570'te daha jelatinleri duruyor kıyamadım.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #14 Mehmet×Alperen dedi: İkinci el piyasası da kötüymüş. Genişletmek için tıkla... Kurtlar sofrası gibi hocam
Mehmet×Alperen dedi: İkinci el piyasası da kötüymüş. Genişletmek için tıkla... Kurtlar sofrası gibi hocam
Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 2 Haziran 2020 #15 Bende koyacağım acaba nasıl mesajlar gelecek
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #16 Mehmet×Alperen dedi: Bende koyacağım acaba nasıl mesajlar gelecek Genişletmek için tıkla... Kaçtan satıyorsunuz siz hocam?
Mehmet×Alperen dedi: Bende koyacağım acaba nasıl mesajlar gelecek Genişletmek için tıkla... Kaçtan satıyorsunuz siz hocam?
Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 2 Haziran 2020 #17 HAYNA dedi: Kaçtan satıyorsunuz siz hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an satsamda yenisini alamam. RTX2060 istiyorum da para yok. Öylesine koymayı düşünüyordum çok iyi fiyat veren olursa öyle satarım. Kaç yazayım ?
HAYNA dedi: Kaçtan satıyorsunuz siz hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an satsamda yenisini alamam. RTX2060 istiyorum da para yok. Öylesine koymayı düşünüyordum çok iyi fiyat veren olursa öyle satarım. Kaç yazayım ?
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #18 Mehmet×Alperen dedi: Şu an satsamda yenisini alamam. RTX2060 istiyorum da para yok. Öylesine koymayı düşünüyordum çok iyi fiyat veren olursa öyle satarım. Genişletmek için tıkla... Hayrlısı olsun hocam
Mehmet×Alperen dedi: Şu an satsamda yenisini alamam. RTX2060 istiyorum da para yok. Öylesine koymayı düşünüyordum çok iyi fiyat veren olursa öyle satarım. Genişletmek için tıkla... Hayrlısı olsun hocam
Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 2 Haziran 2020 #19 HAYNA dedi: Hayrlısı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Gerçekten satmaya karar verirsem haber veririm hocam.
HAYNA dedi: Hayrlısı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Gerçekten satmaya karar verirsem haber veririm hocam.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #20 Mehmet×Alperen dedi: Gerçekten satmaya karar verirsem haber veririm hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam
Mehmet×Alperen dedi: Gerçekten satmaya karar verirsem haber veririm hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam