G29IsteyenAdam
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
-
Nvidia MX130
İntel Core İ5 10.Nesil
- Meslek
- Ögrenci
Almayın hocam hiç güzel kullanımlış gözükmüyor.Yüklüyor…
www.sahibinden.com
Bu ekran kartı alınır mı? Veya 2.el maksimum 7500 TL'ye bir ekran kartı önerir misiniz?
Sağol ya sen deyince merak edip baktım.Hocam ürün bayağı bir tozlu görünüyor fotoğrafta. İlan sahibinin ismine bakılacak olursak miningde kullanılmış olma ihtimali yüksek ama troll de olabilir. Ben açıkçası bu ilandan uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum. Hem de fiyat aşırı ucuz. Ama ilan sahibiyle görüşüp yüz yüze testlerini yaparsanız ancak olabilir.
Ayrıca 2. el temiz 6700XT bulunabilir o fiyat aralığında. Kendisi 3070'e denk bir kart.
hocam 4200 tl olan öğrenci biri satıyorYani 3070'e performans olarak çok uzak kartlar öncelikle bunu söylemem lazım. 1080p de uzunca bir süre daha üzmez sizi. Ama ilanlara bakarak net bir şey demek zor. Ekran kartı alırken yüz yüze konuşup test yaparak almanız lazım her türlü dolandırıcı var yani.
Hocam bu nasıl?Yani 3070'e performans olarak çok uzak kartlar öncelikle bunu söylemem lazım. 1080p de uzunca bir süre daha üzmez sizi. Ama ilanlara bakarak net bir şey demek zor. Ekran kartı alırken yüz yüze konuşup test yaparak almanız lazım her türlü dolandırıcı var yani.
Hocam bu nasıl?