- Makaleler
- 42
Fiyatı indirmesini isteyeceğim ama pek yapacağını sanmıyorum.
Bence farklı ilanlara bak, isterse sıfır kapalı kutu olsun 6900 XT'ye bu parayı vermezdim şahsen.
Fiyatı indirmesini isteyeceğim ama pek yapacağını sanmıyorum.
Bence farklı ilanlara bak, isterse sıfır kapalı kutu olsun 6900 XT'ye bu parayı vermezdim şahsen.
Asus kanadında RX 6750XT'nin bile 14 bin altında sıfırı yok. Piyasa yürüdü gidiyor yine. NVIDIA tarafı daha acıklı. Biraz daha fiyat kırabilirse alınabilir.
RX 7000 seriside 20 bin TL altında çıkmayacaktır maalesef. Gönül ister arkadaşımızında bütçesi olsun alsın ama dolar kuru parça fiyatları yürüyor yine.Bunlar artık eski nesil kartlar, AMD RX 7700 ile 7800'ü fi tarihinden beri çıkaramadı sorun orada. Yoksa sıfır 6750 XT'lerin tarihe karışması lazım 3060 Ti ve 3070 gibi.
7800'ü bekledim aslında çıksa hemen alacaktım ama dediğin gibi bir türlü çıkaramadılar. Piyasada baya yükseldi yükselmeyede devam ediyor. Satıcı da son fiyat diyor başka ilanlara baktım onlar daha beter.Bunlar artık eski nesil kartlar, AMD RX 7700 ile 7800'ü fi tarihinden beri çıkaramadı sorun orada. Yoksa sıfır 6750 XT'lerin tarihe karışması lazım 3060 Ti ve 3070 gibi.
RX 7000 seriside 20 bin TL altında çıkmayacaktır maalesef. Gönül ister arkadaşımızında bütçesi olsun alsın ama dolar kuru parça fiyatları yürüyor yine.
Alakası yok. 7900 XT bugün 25.000 TL'ye bulnuuyor ve $900 MSRP ile çıkmış kart. RX 7700 ise $450 MSRP ile gelecek bu da demektir ki 12-13K'ya alabileceksin. Taş çatlasın 14K olsun.
AMD'nin sene başından beri tek yaptığı eski nesil stoklarını eritmek için ayak sürümek. Neyse birkaç haftaya çıkıyorlar da kurtuluyoruz artık.
7900XT şuan Asus tarafında 32 bin'den aşağı yok. Tabi ki başka markalarda fiyat kırma olacaktır. Ama ben Asus üzerinden konuşuyorum.
Satıcı en son 13.750 yaptı. Amacım 2k oyun oynamak 20 30 dakikalık oyun videosu çekmek, render almak. Oynadığım oyunlarda Battlefield 1, 5 ve 2042 başka oyunları pek oynamıyorum. Peki 4070 bu dediklerimi rahat yapabilir mi? Şuan sıfır ve ucuz olarak bu https://www.hepsiburada.com/gainwar...x-192-bit-nvidia-ekran-karti-pm-HBC00004BNYQZ var.Kim ne yapsın ASUS'u o fiyatta. Türkiye'de satıcılar ASUS ile MSI'ı kazıklama aracı olarak kullanıyorlar. Ben Colorful 4060 Ti aldım geçen ay 12.000 TL'ye kaya gibi kart, malzeme kalitesi S Tier.
İnceleme: Colorful iGame RTX 4060 Ti Ultra 8 GB İncelemesi
Dünkü MSI Ventus 2x Black incelemesinden sonra nihayet Colorful ile rahat bir bir nefes aldım. Öncelikle kart muhteşem, kutusundan malzemesine kadar her yerinden kalite akıyor. Kart beklediğimden daha büyük ve ağır çıktı, yalnız ağırlığına rağmen sokette sarkma yapmıyor. Ultra yazan ksımında RGB...www.technopat.net
7900 XT'nin de ederi 25-26K'dır, ki bu fiyat seviyesindeki modeller de (XFX Merc) oldukça başarılı. ASUS 1-2K fazla olsa eyvallah ama 6-7K farkın hiçbir anlamı yok maalesef.
Satıcı en son 13.750 yaptı. Amacım 2k oyun oynamak 20 30 dakikalık oyun videosu çekmek, render almak. Oynadığım oyunlarda Battlefield 1, 5 ve 2042 başka oyunları pek oynamıyorum. Peki 4070 bu dediklerimi rahat yapabilir mi? Şuan sıfır ve ucuz olarak bu https://www.hepsiburada.com/gainwar...x-192-bit-nvidia-ekran-karti-pm-HBC00004BNYQZ var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.