İkinci El Bölümünde İfadeler Kapatılmalı

İkinci El Bölümünde İfadeler Kapatılmalı mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    61
  • Anket kapandı .
Ayrıca bütün bunları konuşmak istiyorsan yeri bu konu değil. İlanımın altında konuşabilirsin.
Oraya yazarsam gelecek mesajı almak istemiyorum.
Screenshot_20201124-002327_Samsung Internet.jpg
 
Bence Technopat o bölümdeki herhangi bir konuya mesaj yazmak isteyenden 10 TL depozito almalı. Böylece mesajı yazanın, ürünü almak için ciddi olduğunu anlayabiliriz. Satıcı ile anlaşamaz ise de depozito hesabına aynen geri iade edilir.
2.el bölümü zaten yeterince aktif değil birde böyle bir şey yaparsalar tamamen ölür.
 
İnsanların koyduğun fiyata tepki göstermesinden rahatsız olup konu açmışsın, ben de bu tepkilerin yerinde olduğunu söylüyorum sana. Aleyhine konuşulmasından rahatsız oluyorsan bunu düşünüp konu açmayacaktın hiç. Sana bulunmaz Hint kumaşı olduğunu düşündüğün bilgisayarınla bol şans.
 
Piyasadan bir haber olanların bilinçsizce attığı ifadeler sinirime dokunmaya başladı. Fiyatı sevmediysen düzgünce belirt ya da çek git yani kızgın ve komik ifadeleri sinirime dokunuyor.

Aynı durumu ben yaşadım bundan 4-5? Ay önce tam hatırlamıyorum yazdı siteye yeni kayıt olduğum vakit adını vermek istemeyeceğim çok bilmiş ölücü arkadaş (laptop için konuşuyorum) oyun amaçlı üretilmiş laptop almıştım. Sıfır bilgisayarcıdan fiyatı 5900TL bu laptopa karşı aynı markanın ofis ve günlük kullanım laptopu alırım diyordu benimki GTX 1050 4 GB ekran kartına yakın bir fiyata MX330 2 GB aynı markanın laptopunu alırım diyordu. Dedim 1080P akıcı oynayabiliyor musun klavyende ışıklandırma vs. derken hala atıp tutma peşinde benim laptopta çift fanlı soğutma var adamın önerdiği laptop hava soğutma çıkışı bilgisayarın altında ve tek fan i7 7700HQ karşı i5 10.nesili savun eyvallah ama biri oyun laptopu metal kasalı vs. bayağı iyi aynı markanın biri ofis laptopu kasası plastik veya metal sağlamlık açısından tahminim plastik aralarında 2 yıl var çıkış yılı olarak da hani adamla birbirimize girdik. Aynı fiyata 300 lira daha azına ilan atıyor ben darıcada yaşıyorum çevremde Letgo sahibinden üzerinden bakıyorum bu fiyata fazla bir şey bulamıyorum zaten satan da bu fiyata satıyor çalıntı olayları da sakat bir de. Adam gidiyor aydındaki veya Ankara'daki ilanı gösteriyor mağzada değil satan bir kişi bir de kargo yapsın vs piyasa dolandırcı kaynıyor ilanı bana atıyor yahu mantık denen bir şey olsa benim bir laptop için aydına veya ankaraya kadar gidip gelmem zaten yakacağım mazot parası ile yine pahalılaşacak mantık yürütüp konuşsa beni deli etmezdi. Böylelerine kötü konuşmak istemiyorum ama kendini “fepe” ci diye adını çıkarmak istiyorsan bizide çileden çıkarma be adam. Yaşıda benden büyük bir de epeyden mi yolluyorlar bunları anlamıyorum.
 
Arkadaşlar görmüş olduğunuz fiyatlar 4300M yongası kullanan cihazlara ait. Gidip U serisi cihaz piyasasına bakıp gelip hülooğğğ kaça aldın kaça satıyonculardan bıktığım için bu konuyu açtım. Piyasada seçenek bol. Forumda az biraz tecrübe sahibi adamı kandırma gibi bir şansım da yok zaten. Yani kimseye zorla satmadığım müddetçe sizin bir tepki vermeniz açıklama yapmanız beni ilgilendirmiyor. Ben şahsen istemiyorum mesela.

1606166937715.png
 
Ben koydum. İlana bakarsan 2016 yılında açılan ilan olduğunu rahatça görürsün. Koyduğum fiyat da alıcı olmayanı ilgilendirmez. Tam olarak bunu diyorum işte.

O ayarda 2.500den aşağı bilgisayar göster alayım?
Al.
 
Ben burada düzgün, normal bir fiyat koyunca insanların kızgın attığı bir ürün görmedim.

Ama uçuk fiyat isterseniz, milleti kazıklamaya çalışırsanız aldığınız kızgın emojilerine bir şey demeyeceksiniz.

İnsanlar mesaj atınca ceza alıyor bu yüzden insanları emojiler ile diğer alıcıların kazıklanmasını engellemeye çalışıyor.
 
Ben burada düzgün, normal bir fiyat koyunca insanların kızgın attığı bir ürün görmedim.

Ama uçuk fiyat isterseniz, milleti kazıklamaya çalışırsanız aldığınız kızgın emojilerine bir şey demeyeceksiniz.

İnsanlar mesaj atınca ceza alıyor bu yüzden insanları emojiler ile diğer alıcıların kazıklanmasını engellemeye çalışıyor.
Kardeşim 5000e 1050 laptop koydum inanır mısın 12-13 kızgın geldi. Aynı fiyata yerel piyasada adam gıkını çıkarmadan aldı? Alan memmun satan memmunken size ne? Evet ilk dönemlerde amacına göre kullanılıyordu. Ancak şuan ciddi suistimal var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı