İkinci El Casper Laptop Almak Mantıklı mı?

i7 4702MQ işlemcili, 16 GB DRRR3L RAM ve 1 TB HDD'li ve 2014 model olması lazım. Tam markasını bilmiyorum ama fiyat 1450 TL. Sizce alınabilir bir bilgisayar mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 4702MQ işlemcili, 16 GB DRRR3L RAM ve 1 TB HDD'li ve 2014 model olması lazım. Tam markasını bilmiyorum ama fiyat 1450 TL. Sizce alınabilir bir bilgisayar mıdır?
Hocam Allah korusun. Almayın aldırmayın. Bende aynı model bilgisayara sahibim. 840M ekran kartı var. Ekran kartı fazla ısınmıyor ama işlemciyi yarı güçte sınırlamak zorunda kaldım. Tam performansta kullandığım zaman işlemci 95-100 dereceyi görüyor. Buda ısınmadan dolayı kasmaya neden oluyor. Bütçenizi yükseltip daha iyi bir bilgisayar almalısınız. Bu bütçede dizüstü bilgisayar alınmamalıdır bence. Oyun için isteniyorsa bütçe az bir şey zorlanıp sizi idare edecek bir masaüstü toplanabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı