İkinci el ekran kartı alırken dikkat edilmesi gerekenler

Piyasanın pahalılığından ötürü 2. el ekran kartı alternatiflerine bakıyorum. 1.300 TL'ye aradıgım üründen buldum.
Söz konusu ürün ASUS ROG STRIX RX 580 8 GB.
Ürünün fotoğraflarını paylaştım.
Satıcı: Ürünün 0 olup Amazon'dan alındığını, yurtdışı garantili olduğunu ve test amaçlı kullanıldığını söyledi.
Şahıstan alacağım icin pek emin olamadım yine de. 2. el ekran kartı alırken nelere dikkat edilmelidir?
Neler kontrol edilmelidir?

Eki Görüntüle 504461Eki Görüntüle 504462Eki Görüntüle 504463Eki Görüntüle 504464
Sıfır olarak bunu almak daha mantıklı olur. Hem garantisi olur hem de Mining gibi riskleri olmaz.

Eğer mining yapıp yapmadığını anlamak istiyorsanız toplu satın almak istediğinizi söyleyin,muhtemelen bunu niçin sorduğunuzu anlamayackatır.
Bende aynı şekilde bakıyorum hocam. Adam 4 adet vardır falan yazarsa hemen belli oluyor. Resimi bulunmayanlardanda uzak duruyorum mümkünse sisteme takılı haldeki kartlara bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı