İkinci el ekran kartı alırken nelere dikkat edilmeli?

Xeon X5460 işlemci 750W PSU 450 TL verebilirim ekran kartına GTX 950 buldum alınır mı size danışayım dedim link: Gigabyte Nvidia GTX 950 2 GB 128 Bit Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor.
450 TL güncel olmayan bir kart için verilmez diye düşünüyorum. GTX 1050'de alınabilir o fiyata. Darboğaz yapar mı? Açıkçası bir fikrim yok, ne söylersem yanlış olur. Yine de danışın foruma darboğaz yapmayacaksa 1050 alın.

450 TL güncel olmayan bir kart için verilmez diye düşünüyorum. GTX 1050'de alınabilir o fiyata. Darboğaz yapar mı? Açıkçası bir fikrim yok, ne söylersem yanlış olur. Yine de danışın foruma darboğaz yapmayacaksa 1050 alın.

Xeon X5460 ve darboğaz? 4.60 GHz'ye kadar çıkan bir islemci darboğaz yapcağını pek sanmıyorum ismailtpchastanesi RX570 ile beraber kullandı videoları var izleyebilirsiniz bende ondan esinlendim zaten RX 570 çok pahalı OEM RX 460 bulsam onu alırdım ama bu da hemen hemen aynı diye bunu almak istiyordum sizce alınır mı?

Xeon X5460 ve darboğaz? 4.60 GHz'ye kadar çıkan bir işlemci darboğaz yapacağını pek sanmıyorum İsmailtpchastanesi RX570 ile beraber kullandı videoları var izleyebilirsiniz bende ondan esinlendim zaten RX 570 çok pahalı OEM RX 460 bulsam onu alırdım ama bu da hemen hemen aynı diye bunu almak istiyordum sizce alınır mı?
İşlemci hakkında pek bilgim olmadığı için darboğaz yapmayacaksa dedim zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı